Головна Новини Дозвілля відносини Зчепи зуби і терпи: як пережити жіночий шопінг
commentss НОВИНИ Всі новини

Зчепи зуби і терпи: як пережити жіночий шопінг

Ти неодмінно будеш винагороджений, якщо з гідністю переживеш жіночий шопінг

12 червня 2020, 13:32 comments1405
Поділіться публікацією:

Шопінг є неодмінною частиною багатьох стосунків. Як правило, чоловікам потрібно кілька днів, щоб морально приготуватися до цього, налаштуватися на потрібну хвилю. Але якщо тебе вже застали зненацька і похід по магазинах почнеться вже через годину, то запропоновані нами поради, як пережити це дійство, будуть більш ніж доречні.

Зчепи зуби і терпи: як пережити жіночий шопінг

Не ведись на провокації

Завжди будь готовий до самого провокаційного жіночого питання: чи личить мені це плаття (кофточка, шуба)? Якщо дійсно личить, то проблем не виникне. Але якщо все-таки тобі не до смаку, то краще дай відповідь питанням на питання. Щось на зразок: "А як тобі самій?" І поки вона буде довго міркувати на тему фасону, кольору, довжини, ти можеш знайти правильну відповідь у її словах.

Куй залізо поки гаряче

Всім відомо, що шопінг магічним чином впливає на жінок. Придбавши щось новеньке вони стають добрішими, лагіднішими і прихильнішими. Ти маєш шанс виторгувати собі що-небудь. Наприклад похід на більярд з друзями або перегляд футбольного матчу ввечері. Головне — пам'ятай, що стан ейфорії триватиме у жінки не більше години. Тому діяти треба швидко.

Навчися перемикатися

Ти цілком можеш перейти в інші магазини, які наповнені різними штуками, які представляють інтерес для тебе. Може це магазин спорядження для туризму чи магазин іграшок із солдатиками, про яких ти все життя мріяв. Якщо знайдеш такі поблизу, то нудьгувати не доведеться і ти з честю витримаєш це випробування.

Пам'ятай, всі шопінги закінчуються, а твою поведінку на них кохана запам'ятає надовго. Так що будь готовий до цієї жертви. Також видання "Коментарі" розповість, за якими ознаками можна визначити погану дружину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини