Головна Новини Дозвілля відносини За якими ознаками можна визначити погану дружину
commentss НОВИНИ Всі новини

За якими ознаками можна визначити погану дружину

Погана дружина постійно критикує, контролює і не дає особистої свободи партнеру

11 червня 2020, 17:15 comments2014
Поділіться публікацією:

Кожна жінка мріє стати гарною дружиною і мамою. Їй хочеться, щоб її цінували і поважали. Але часом жінки переступають певну межу і перетворюються в тирана, який любить жорсткий контроль і не терпить помилок. З такою дружиною чоловікові дуже складно знайти спільну мову. 

За якими ознаками можна визначити погану дружину

Ви намагаєтеся переробити чоловіка

У відносинах не можна нікого перевиховувати. Якщо ви не приймаєте партнера з його недоліками, тоді може це не любов? Не намагайтеся переробити свого чоловіка, тому що це марно і образливо для нього.

Ставите під сумнів його мужність

Навіть якщо у вас і бувають проблеми в ліжку — це не повинно виходити за його межі. Це до того, що необхідності говорити про це подружкам зовсім немає. Така поведінка — не кращий спосіб надихнути його на подвиги. Навчіться не висміювати і не судити партнера, а шукати разом рішення проблеми.

Ви схиблені на контролі

Чоловік хоче бачити поруч із собою самодостатню жінку, у якої є життєві цілі та інтереси, які не обмежуються тотальним контролем над чоловіком. Пам'ятайте: одна мама у нього вже є. А ось супутницю життя він хоче бачити іншого.

Не закриваєте очі на дрібні помилки чоловіка

Вам доведеться звикнути і змиритися з тим, що у нього є недоліки (та й ви — далеко не ідеал). З дрібними помилками можна впоратися добрим словом і правильною мотивацією. Та ні, причіпки і знущання до неї не належать.

Ви не цінуєте особистий простір партнера

Кожній людині час від часу потрібно побути наодинці з собою. Це не означає, що він вас більше не любить, або любить, але не так сильно, як раніше. Просто йому потрібна хоча б година тиші. Тільки для себе.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, за якими критеріями чоловіки вибирають собі майбутню дружину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини