Головна Новини Дозвілля відносини Що не можна говорити чоловікові
commentss НОВИНИ Всі новини

Що не можна говорити чоловікові

Пам'ятаєте вислів, що чоловіки - це дорослі діти? І в розмові з ними, як і в спілкуванні з дітьми, потрібно вміти акуратно обходити всі підводні камені. Рано чи пізно можуть статися сварки і розбіжності в парі, а причиною цього стає нерозуміння. Взявши на озброєння кілька нехитрих правил, ви зможете легко врегулювати конфлікт і добитися бажаного результату.

27 грудня 2020, 15:18 comments1018
Поділіться публікацією:


Що не можна говорити чоловікові

Фото: velmesov

"Я образилася!" Він неодмінно запитає, побачивши ваш настрій, про те, що з вами сталося — тут під табу відповідь: "Нічого, все нормально!" За своєю природою ми часто вимагаємо від чоловіків неможливого, але вони не вміють читати наші думки по виразу обличчя. Маніпулювати образами також не варто — один-два рази він може і піде на поводу ваших сліз, але з часом йому це набридне. Кращим стане конструктивна розмова в спокійному тоні. Постарайтеся проявляти якомога менше емоцій і приводити якомога більше фактів.

"А ось Юлька ..." Ніколи не порівнюйте свого чоловіка з іншими чоловіками або своїми колишніми. Згадайте себе в дитинстві, коли мама приводила вам в приклад дочку своєї подруги, яка гладить білизну, пере свої речі, ще й на скрипці грає! Правда, було неприємно? Точно такі ж емоції відчуває ваш чоловік, коли ви говорите: "А ось Юлька в новій шубі давно ходить, їй чоловік купив, не те, що ти!" Пам'ятайте, що він — це, в першу чергу, ваш вибір і ви з ним — добровільно. "Не подобається — знайди краще", — відповість вам чоловік і буде правий.

"Стільки класних хлопців за мною бігали, а я — дура, тебе обрала!" Не дорікайте свого молодого чоловіка за те, що він не зробив. Він не обирав себе. Це ВИ його вибрали. Чоловік сприймає все буквально, він не читає між рядків і не шукає прихованого сенсу в наших словах. Сприймайте це як його невід'ємну частину, так само як вони сприймають наші примхи.

"Увечері у нас буде дуже серйозна розмова". Для вас серйозна розмова — це нове дороге плаття у вітрині магазину, майбутній банкет і візит в суботу до мами, для чоловіка — загроза вашому здоров'ю, ви його розлюбили і йдете від нього, смерть, повінь і пожежа. Якщо нічого з перерахованого не трапилося, не готуйте чоловіка до вечірньої розмови заздалегідь — він теж здатен відчувати емоції і переживати.

"Ти не отримаєш сексу, поки ..." Не грайте з почуттями свого чоловіка. І не маніпулюйте їми. Одного разу він вручив вам свою любов і чекає розуміння натомість. А такі маніпуляції найчастіше закінчуються одним — чоловік знаходить собі коханку, яка тільки рада займатися з ним сексом в будь-якій формі і в будь-який час.

"Я можу сама!" Звичайно, можете, ви сильна і самостійна, але вашому чоловікові це знати не обов'язково. Він бачить себе з боку сили, і надавати вам допомогу — йому в задоволення, головне не забувайте йому за це дякувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини