Головна Новини Дозвілля відносини Що подарувати на 8 березня: ідеї подарунків, які точно сподобаються мамі
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подарувати на 8 березня: ідеї подарунків, які точно сподобаються мамі

Розповідаємо, які подарунки люблять жінки на 8 березня

5 березня 2024, 11:10
Поділіться публікацією:

8 березня – особливий день, присвячений жінкам та їхньому вкладу у суспільство. Коли настає це свято, ми намагаємося висловити подяку та любов своїм найближчим жінкам, у тому числі своїй мамі. Вибір подарунка для матері може бути завданням не таким вже й простим, але з правильними ідеями та натхненням, ви зможете зробити цей день незабутнім.

Що подарувати на 8 березня: ідеї подарунків, які точно сподобаються мамі

Портал "Коментарі" зібрав кілька ідей, що подарувати мамі на 8 березня.


Букет квітів

Квіти завжди є чудовим подарунком, особливо на 8 березня. Але щоб зробити подарунок індивідуальнішим, виберіть квіти, які вона любить. Можливо, це троянди, гортензія чи тюльпани. Виберіть кілька улюблених квітів мами, які гармонійно дивитимуться в букеті, якщо професійний флорист складе потрібну композицію. Не купуйте готові композиції, але якщо вибрали такий вид букета — попросіть зібрати композицію за вас і можете самі вибрати необхідні квіти. Так ви точно знатимете, що квіти свіжі і простоять якомога довше. Чим довше стоятимуть квіти — тим довше у вашої мами буде чудовий настрій, адже рослини, що швидко зів'яли, можуть засмутити і зіпсувати враження від подарунка.


Вечеря вдома або в улюбленому ресторані

Поведіть маму на вечерю до улюбленого ресторану, а якщо там ще й звучатиме улюблена музика у виконанні музикантів – це стане незабутнім увечері. Якщо такої можливості немає – влаштуйте вечерю вдома: приготуйте щось смачне або замовте доставку з ресторану, зробіть гарне сервірування, поставте на чолі столу квіти, увімкніть улюблену музику мами та зустрінете її так з роботи. Повірте, такий сюрприз не залишить байдужій маму. А якщо ви ще живете в іншому місті і приїдете в гості, щоб вона не знала — це буде незабутнє враження від свята, яке залишиться з нею надовго. Простий у виконанні, але такий теплий та важливий подарунок. Замість тисячі найдорожчих подарунків – моменти, проведені разом – безцінні та запам'ятаються назавжди.

Що подарувати на 8 березня: ідеї подарунків, які точно сподобаються мамі - фото 2


Набір для рукоділля або картина за номерами

Якщо ваша мати творча натура і любить робити щось своїми руками — подаруйте їй набір для творчості. Це може бути набір для ліплення полімерної глини, виготовлення прикрас або елементів декору з епоксидної смоли. Також чудовим варіантом може бути картина за номерами – дайте відчути мамі себе справжнім художником. На ринку зараз величезний вибір таких полотен — від реплік відомих художників до натюрмортів або пейзажів, вибирайте, виходячи зі смаку мами. Ще можна подарувати вхідний квиток на майстер-клас з гончарства, малювання, ліплення, декупажу, в'язання чи плетіння — сьогодні роздолля в цьому питанні та майстер-класи проходять на будь-який смак та гаманець. Такий подарунок не тільки подарує море позитивних вражень і гарний час, проведений з користю, а стане чудовою терапією і можливістю відволіктися від сумних подій, які відбуваються в нашій країні.


Сертифікат на спа-процедури або масаж

Ідеальний варіант, якщо ваша мати ще працює і давно не брала вихідні. Дайте вашій мамі можливість розслабитися та піклуватися про себе. Подарунковий сертифікат на спа-процедури, масаж або догляд за шкірою допоможе їй насолодитися заслуженим відпочинком та покращити своє самопочуття. Це воістину безпрограшний варіант, адже кожна жінка любить професійний догляд, а час, проведений у спа — безцінний час для себе. Ви побачите, як зрадіє мама такому подарунку, адже, швидше за все, сама себе вона не зводить на масаж, адже немає часу, то справ повно, а сертифікат змусить її задуматися про свій відпочинок.


Ювелірна прикраса

Ювелірні прикраси завжди у тренді. Розгляньте варіанти з персоналізованими кулонами, браслетами або кільцями. Наприклад, ви можете вибрати прикрасу з ініціалами ваших та її імені або важливою для вас датою. Це може бути браслет, кулон або ланцюжок із кулоном. Якщо жінка слідує трендам і носить браслет із шармами — подаруйте їй нову підвіску на браслет, але таку, яка буде зі змістом або нести якийсь символ у собі.

Що подарувати на 8 березня: ідеї подарунків, які точно сподобаються мамі - фото 3


Кулінарний майстер-клас

Якщо ваша мама захоплюється кулінарією, подаруйте їй можливість навчитися чогось нового. Запишіть її на майстер-клас із приготування спеціальних страв або десертів. Це не тільки корисне вміння, а й чудовий спосіб провести час у компанії. А особливо якщо у вас є можливість записати на майстер-клас до відомого кухаря, наприклад, комусь із учасників телевізійного шоу "Майстер-шеф". Швидше за все, мама захоплюється цим шоу і не пропускає жодного сезону, а тому точно знає всіх зіркових кухарів. Кулінарний майстер-клас — стане і корисним подарунком, де можна навчитися чогось нового та повного емоцій та нових вражень.


Подорож або вікенд-тури

Зробіть 8 березня пригодою, що запам'ятовується. Організуйте подорож або вікенд-тури в якесь цікаве місце, яке вона давно мріяла відвідати. Це може бути тихий відокремлений відпочинок на природі або захоплююча подорож до культурного центру. Це не означає, що треба повезти маму за кордон, в Україні багато цікавих і захоплюючих місць. Повезіть маму до заміського комплексу або організуйте тур з екскурсіями, якщо ваша мама любить активний відпочинок.


Фотокнига зі спогадами

Зберіть фотографії, що відображають найяскравіші та найщасливіші моменти в житті вашої родини, та створіть фотокнигу. Цей подарунок не лише викличе усмішку на обличчі вашої мами, а й стане дорогоцінним спогадом на довгі роки. Фотокнига — це подарунок зроблений з душею, на який витрачено буде чимало сил, щоби зібрати все воєдино. Але такий подарунок гідно цінується і завжди нагадуватиме про те, як сильно любить її сім'я і що найцінніше в житті — це спогади і щасливі моменти.


Вибравши подарунок із турботою та увагою, ви зможете висловити своє кохання та вдячність до своєї мами в цей особливий день. Пам'ятайте, що найголовніше – ваші теплі почуття, які зроблять будь-який подарунок насправді цінним.

Що подарувати на 8 березня: ідеї подарунків, які точно сподобаються мамі - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини