Головна Новини Дозвілля відносини П'ять жіночих звичок, які зачаровують чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять жіночих звичок, які зачаровують чоловіків

Чоловіки знаходять ці звички дуже милими

13 січня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Чоловіки дуже спостережливі й у своїй обраниці їх приваблює не тільки зовнішність, а й певні звички, які вона може здійснювати неусвідомлено. Психологи розповіли, що ж може зачарувати чоловіка.

П'ять жіночих звичок, які зачаровують чоловіків

які жіночі звички зачаровують чоловіків / фото: depositphotos

Коли жінка червоніє

Чоловіки знаходять чарівною ту жінку, яка в незручній ситуації "червоніє" і починає ніяковіти. Коли жінка десь помилилися, запнулася, а по її обличчю розлився рум'янець збентеження, чоловіка це приводить у захват і блаженство.

Коли жінка сопе уві сні

З точки зору психології, у чоловіка включається інстинкт захисника, коли жінка беззахисно спить біля нього і щось бурмоче. 

Коли жінка висловлює дитячий захват

Чоловік вважає жіночий прояв радості та захоплення своєю заслугою. В цю секунду він відчуває, що робить свою кохану щасливою.

Коли жінка співає або танцює в абсолютної впевненості, що її ніхто не бачить

Жінка, яка співає і танцює, йдучи у свій чарівний світ, притягує і збуджує свого чоловіків, тому що в цей момент вона легка, повітряна і справжня.

Коли жінка смикає волосся біля шиї

Чоловіки можуть і не знати про те, що їм це подобається, адже це їх підсвідома реакція. Зона шиї є найбільш вразливою, і її демонстрація говорить чоловікові, що жінка йому довіряє.

Нагадаємо, психологи розповіли, що у багатьох людей є комплекси, які вони намагаються приховати від оточуючих. Правда, не у всіх це виходить. Часом ми видаємо себе за допомогою своїх звичок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені визначили звичку, яка допомагає людям бути щасливими й правильно підтримувати свій психоемоційний стан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/WomanGQ/2205
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини