Головна Новини Дозвілля відносини П'ять помилок, які здійснюють пари в стосунках
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять помилок, які здійснюють пари в стосунках

Ці помилки можуть призвести до розставання

4 серпня 2020, 15:45 comments1553
Поділіться публікацією:

Щоб стосунки розвивалися і приносили задоволення, над ними необхідно постійно працювати. Але багато закоханих відсовують їх на другий план, віддаючи перевагу роботі та особистим потребам. На своїй сторінці в Instagram сімейний психолог Світлана Стрига розповіла, які помилки найчастіше люди роблять у стосунках.

П'ять помилок, які здійснюють пари в стосунках

Недостатньо розмов

Всі пари пам'ятають прекрасний час у стосунках, коли їм здавалося, що вони можуть розмовляти годинами зі своїми коханими про все. Але партнери починають жити разом, і розмов стає менше, а то й вони зовсім припиняються. І починаються непорозуміння. А це велика помилка. У парі важливо максимально розуміти, про що хвилюється ваш партнер, що її / його турбує, чого їй / йому не вистачає. Постарайтеся все обговорити.

Головне! Під час розмов з партнером не потрібно повчати, засуджувати або наполегливо пропонувати свої шляхи вирішення його питань.Просто діліться один з одним. Так зберігається емоційна близькість.

Відсутність "особистого простору"

Заведіть таке правило, щоб і ви, і ваш партнер могли присвятити деякий час тільки  собі та займатися своїми особистими справами. Так ви навчитеся поважати чужі кордони й встановлювати свої. І зможете відновлювати свій емоційний стан.

Нерозуміння і неприйняття емоційного стану один одного

Ми деколи можемо не розуміти, що у наших партнерів буває поганий настрій, самопочуття, сезонний занепад сил. Ми вимагаємо, щоб в будинку був постійно "гарний настрій". А у людини немає такої функції: бути щасливою та усміхненою цілий рік. Будьте терпимішими один до одного.

Бажання змінити партнера

Не намагайтеся нікого змінити, вступаючи в стосунки. І не забувайте, що час, оточення і життєві негаразди теж змінюють характер людини, а не лише ви особисто. Якщо ви помітили, що ваш партнер змінився і став не таким, як був раніше, знайдіть до нього новий підхід.

Батьки та стосунки

Парі в стосунках потрібно пам'ятати, що вони обрали одне одного для себе, а не для своєї сім'ї та батьків. Тому необхідно чітко позначити межі своїх стосунків і разом спокійно їх відстоювати.

П'ять помилок, які здійснюють пари в стосунках - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які жахливі помилки роблять жінки у стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини