Головна Новини Дозвілля відносини Оксана Марченко: "Могутність нашої сім'ї в тому, що ми ніколи не опустимося до "око за око"
commentss НОВИНИ Всі новини

Оксана Марченко: "Могутність нашої сім'ї в тому, що ми ніколи не опустимося до "око за око"

Українська телеведуча розповіла про стосунки з Віктором Медведчуком

25 червня 2020, 23:55 comments1110
Поділіться публікацією:

Для народного депутата, голови політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктора Медведчука і відомої телеведучої Оксани Марченко сім'я – це не просто тил, це і тиха гавань, і, якщо треба, найсильніші космічні війська. Про це в інтерв'ю виданню "Страна.иа" заявила дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко.

Оксана Марченко: "Могутність нашої сім'ї в тому, що ми ніколи не опустимося до "око за око"


"Ми все обговорюємо до моменту прийняття рішення. Але якщо рішення вже прийнято, ми всі як один кулак. Мене підтримувала сім'я, і це давало сили. Мої діти і батьки приїжджали на ефіри, за лаштунки, щоб підтримати мене. Чоловік розумів, що мені потрібно тільки їсти і спати, тому що я приходила додому і валилася з ніг. Всі обов'язки по дому, сім'ї і дітям він звалив на себе, і я йому дуже вдячна. Цей досвід нас ще більше згуртував", – розповіла телеведуча про той період свого життя, коли брала участь у проекті "Танці з зірками".


За словами Оксани Марченко, її сім'я філософськи відноситься до тієї цькуванню, яку їм влаштували.

"Це ж не зараз почалося. Ми дуже філософськи до цього ставимося. Я як людина віруюча, розцінюю будь-яку ненависть і критику як щаблі, по яких я піднімаюся вгору. Якщо ти не уподобляешься тим, хто направляє на тебе свою негативну енергію, ти ростеш над собою", – поділилася своїм баченням проблеми дружина Медведчука.


Також відома телеведуча розповіла, як допомагає своїм дітям, які теж мимоволі виявилися втягнуті в цю проблему.


"За дітей переживаю, їм ще тільки належить навчитися бути сильними. Пам'ятаю, коли донька була ще маленька, а у нас в країні почався "демократичний бєспрєдєл", вона плакала і питала: "Мамо, чому вас так сильно ненавидять, чому хочуть вбити?". Я говорила, що вони так жартують, це така гра. Але коли вона підросла, це було складніше пояснювати грою", – поділилася спогадами Оксана Марченко.


Проте, визнала телеведуча, на серцях її дітей ці рубці все одно залишилися.


"Ми завжди їм говорили: ми не захистимо вас від цього жорстокого світу, але можемо навчити вас бути сильними. Головне – бути чесною, порядною людиною, любити людей і не відповідати злом на зло. У цьому наша сила ‒ ми ніколи не опустимося до "зуб за зуб" або "око за око", – додала Оксана Марченко.


Як повідомляли "Коментарі", Віктор Медведчук і Оксана Марченко допомогли психіатричної лікарні в Сумській області, яка опинилася на межі закриття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини