Головна Новини Дозвілля відносини Коли почати розмову про весілля з другою половинкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли почати розмову про весілля з другою половинкою

Перед розмовою переконайтеся в своїх почуттях до людини

8 червня 2020, 11:10 comments1195
Поділіться публікацією:

Рано чи пізно у відносинах піднімається питання про шлюб. І найчастіше він цікавить жінок. Але цей серйозний крок варто робити партнерам, які впевнені у своїх почуттях один до одного. Експерти розповіли, які показники допомагають визначити, що пора поговорити з другою половинкою про створення сім'ї.

Коли почати розмову про весілля з другою половинкою

Ви вклали багато часу в свої відносини

Розмову про шлюб з партнером можна починати, коли ваші відносини пройшли перевірку часом і побутом. Якщо ви перебуваєте у стосунках більше 2-х років і разом живете, тоді можна задуматися про такий серйозний крок. Плюс до всього, розмова про весілля можна підняти після знайомства з батьками один одного.

Ви і ваш партнер "емоційно з'єднані"

Психологи кажуть, що для щасливого шлюбу важливо, щоб партнери були емоційно з'єднані. Тому, перевірте, як ваша друга половинка реагує на ваші емоції печалі або щастя, наскільки вона чуйна і уважна. Між партнерами повинна бути справжня любов, коли ви приймаєте один одного, а не звичайна закоханість.

Ви довіряєте один одному

Пора поговорити про одруження, коли ви знаєте, що можете повністю довіритися своєму партнерові. Тут не варто йти на компроміси, адже довіра важлива в довгострокових відносинах. Пари, які одружуються без твердої основи довіри, часто роками сваряться після одруження.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які риси характеру допоможуть побудувати міцний шлюб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини