Головна Новини Дозвілля відносини Ключові слова, які натякають на агресію з боку співрозмовника
commentss НОВИНИ Всі новини

Ключові слова, які натякають на агресію з боку співрозмовника

Якщо почув ці слова, будь готовий до конфлікту, що наближається

28 листопада 2020, 10:23
Поділіться публікацією:

Коли людина проявляє агресію, це зовсім не означає, що вона буде кидатися посудом або трощити меблі. Її гнів може критися в тихих і непомітних фразах. І щоб ти був завжди готовий до таких ситуацій, ми розповімо тобі, як розпізнати провокаційні слова.

Ключові слова, які натякають на агресію з боку співрозмовника

ФОТО: Men's Life

Я не злюся

Як правило, ця фраза означає щось абсолютно протилежне і слід побоюватися гніву тої людини, яка її сказала. Як то кажуть, визнання хвороби — це перший крок до лікування. Якщо людина не визнає свої почуття, значить вона не готова заспокоїтися.

Добре, як скажеш

Намагаючись показати своє невдоволення "обхідними шляхами", люди часто вдаються до фрази "будь по-твоєму" або чогось подібного. При цьому людина не намагається висловити свою точку зору, а просто дуже хоче, щоб її дали спокій.

Сарказм

Прекрасний спосіб показати своє невдоволення і при цьому не виказати явну агресію — сарказм. Тобі кажуть двозначну фразу, і як би ти її не сприйняв, ти все одно опинишся в дурнях. Також тебе можуть добити контрольною: "Ти що, жартів не розумієш?".

Якщо почув такі фрази — будь готовий до конфронтації. Незважаючи ні на що, будь спокійний і тримайся з гідністю. Також видання "Коментарі" розповість, чому розлука позитивно впливає на відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини