Головна Новини Дозвілля відносини Дві якості, за які чоловіки люблять жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Дві якості, за які чоловіки люблять жінок

Чоловіки люблять ласкавих і розуміючих жінок

1 червня 2020, 16:50 comments2721
Поділіться публікацією:

Ні для кого не секрет, що зовнішність — головний фактор, на який дивляться чоловіки в першу чергу. Але вони люблять жінок точно не за це, адже багато рис характеру по важливості перевершують зовнішні дані. На своїй сторінці в Instagram психолог Олександр Шахов розповів, за які дві якості чоловіки люблять жінок.

Дві якості, за які чоловіки люблять жінок

Ласкавість

Представникам сильної статі подобаються жінки, які оточують їх своєю м'якістю, дбайливістю, терпінням і т. д. Лагідність — це якість, яка розвивається поступово, на початку воно дається складно, але потім входить в звичку і стає невід'ємною частиною характеру. Ласкавій жінці може підкориться будь-який чоловік, навіть самий буйний. Жінки своїм м'яким поглядом здатні зупинити війни.

Розуміння

Чоловіки віддають своє серце жінкам, які вміють слухати і розуміють їх. Розуміння — стан залученості, емоційної близькості, інтересу до партнера. Якщо жінка хоче, щоб її полюбили, вона не повинна зосереджувати всю увагу тільки на собі і своїх бажаннях, щоб виділиться в очах партнера. Чоловікові важливо розуміти, що він цікавий жінці.

Дві якості, за які чоловіки люблять жінок - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у відносинах жінка має іноді поступатися чоловікові, щоб в парі була гармонія і спокій. Але є ситуації, коли жінці мовчати не можна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини