Головна Новини Дозвілля відносини Чому не треба поспішати з визнанням в коханні
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не треба поспішати з визнанням в коханні

Перш, ніж зізнаватися в почуттях, варто їх об'єктивно оцінити

2 червня 2020, 13:55 comments1361
Поділіться публікацією:

Якщо ви відчуваєте, що закохалися в людину, не поспішайте йому говорити заповітні слова. Зачекайте слушного моменту і краще перевірте свої почуття, щоб потім не шкодувати про цей вчинок. Любов не терпить поспіху і ось чому.

Чому не треба поспішати з визнанням в коханні

Справжня любов вимагає часу

Багато людей дуже швидко прив'язуються до партнера і легко плутають любов з іншими почуттями. Якщо ви просто любите бути поруч з цією людиною, тримати його руку, вам подобається, що всі навколо вважають вас парою — це не зовсім те, що називають справжнім коханням. Справжні почуття — це не тільки пристрасть, прихильність і бажання бути поруч, а прийняття один одного зі всіма недоліками. Це коли не треба з цією людиною прикидатися кимось, а просто бути самим собою. Така любов рідко трапляється з першого погляду, тому перш, ніж говорити заповітні слова, зачекайте деякий час, щоб перевірити свої почуття.

Визнання не зміцнить прихильність

Якщо ви зізнаєтеся партнеру в коханні, тільки щоб утримати його поруч — це не допоможе. В такому випадку, визнання буде звучати, як крик відчаю, а не як справжні почуття. За допомогою слів "я тебе люблю" не можливо прив'язати до себе людину, виправити помилки або повернути довіру, так що задумайтеся про це.

Можна пошкодувати про те, що сказано

Не поспішайте визнаватися людині в коханні, тільки тому, що вважаєте її дуже хорошою, доброю, ніжною, забезпеченою або сексуальною. Важливо розібратися в тому, чи справді ви її любите і хочете бути поруч. "Я тебе люблю" — слова сильні і їх не можна взяти назад. Якщо ви зізнаєтеся в коханні, тоді беріть на себе відповідальність за ці слова. Але краще перевірити почуття, щоб потім не шкодувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що бути щасливими у відносинах просто, але багато пар все ускладнюють. Як перестати це робити?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини