Головна Новини Дозвілля відносини Як не потрібно привертати увагу чоловіка: три небезпечних трюки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як не потрібно привертати увагу чоловіка: три небезпечних трюки

Ці трюки лише відштовхнуть вашого обранця

14 січня 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

Часом жінки, щоб привернути увагу чоловіків, використовують "заборонені" трюки, які діють в протилежному напрямку і можуть лише зіпсувати стосунки. Психологи розповіли, як не варто привертати увагу чоловіка.

Як не потрібно привертати увагу чоловіка: три небезпечних трюки

як не потрібно привертати увагу чоловіка (фото з відкритих джерел)

Не прикидайтесь дурепою

Якщо ви хочете нормальних і серйозних стосунків, то поводьтеся відповідно, не прикидаючись, що ви чогось не розумієте або про щось забули. По-перше, дивно, коли чоловіка захоплюють не особливо розумні дівчата, та й навіщо принижувати себе, щоб комусь сподобатися? А по-друге, подумайте, що ваші стосунки тільки почалися, а у них вже все награно і не по-справжньому.

Не лягайте з ним в ліжко, якщо не готові до цього

Будь-які стосунки рано чи пізно призводять до сексу і це цілком природно і нормально, але тільки в тому випадку, якщо до цього готові обидва партнери. Якщо дівчині здається, що її обранець почав до неї втрачати інтерес, то не потрібно жертвувати своїм тілом і емоційним станом, щоб його утримати. Це не вирішить проблеми.

Приймати життєво важливі рішення

Звичайно, любов з першого погляду, пекуча і щира, як в романах, існує, але, на жаль, зустрічається вкрай рідко. Тому після пари побачень розчинятися в житті партнера може бути, по більшій мірі, небезпечним. Кидати все і мчати за ним на край світу, розлучатися з друзями, які йому не до вподоби, або рвати стосунки з сім'єю, яка виступає проти вашого союзу ви завжди встигнете. Не поспішайте приймати рішення, про які ви можете пошкодувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які жіночі звички зачаровують чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини