Головна Новини Дозвілля рецепти Як приготувати крабовий салат з капустою
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати крабовий салат з капустою

Свіжість літа у кожній тарілці: дізнайтеся, як зробити крабовий салат із новим інгредієнтом

4 червня 2024, 10:50
Поділіться публікацією:

Як тільки стовпчики термометрів починають стрімко підніматися, на кухні вступає у свої права легка та освіжаюча їжа. Ось чому літній сезон – ідеальний час для експериментів із традиційними стравами, додаючи до них свіжі сезонні інгредієнти. Один із популярних літніх варіантів — крабовий салат, який зазвичай готують із зеленню, майонезом та, можливо, невеликою кількістю овочів. Однак пропонований нами рецепт з молодою капустою не тільки внесе різноманітність у повсякденне меню, а й додасть додаткову свіжість і хрусткість у вашу улюблену страву.

Як приготувати крабовий салат з капустою

Літнє оновлення: крабовий салат з молодою капустою

Інгредієнти:

  • 200 г крабового м'яса (можна використовувати як натуральне, так і сурімі)

  • 300 г молодої капусти

  • 1 свіжий огірок

  • 2 варені яйця

  • 50 г зеленого горошку (можна використовувати як свіжий, так і консервований)

  • 100 г майонезу

  • Сіль та перець за смаком

  • Для прикраси: свіжий кріп або зелена цибуля

Приготування:

  1. Почніть із ретельного очищення крабового м'яса від усіх можливих кісточок та панцира. Молоду капусту тонко нашаткуйте. Огірок наріжте маленькими кубиками, а варені яйця середніми кубиками.

  2. У глибокій мисці змішайте нашатковану капусту, крабове м'ясо, кубики огірка та яйця. Додати зелений горошок. Усі інгредієнти акуратно перемішайте.

  3. Додайте майонез, сіль та перець за смаком. Ще раз ретельно перемішайте, щоб майонез рівномірно покрив усі компоненти.

  4. Перед подачею дайте салату трохи настоятися у холодильнику. Це дозволить смакам інгредієнтів краще поєднуватись. Салат прикрасьте гілочками свіжого кропу або зеленої цибулі.

Корисні поради :

  • Для додаткової пікантності можна додати|добавляти| трохи лимонного соку або оцту.

  • Якщо ви прихильник здоровішого харчування, майонез у рецепті можна замінити на йогурт або сметану.

  • Молоду капусту можна попередньо злегка підсолити і пом'яти руками, щоб вона стала м'якшою і соковитішою.

Цей салат не тільки тішить око своїм весняним виглядом, але й задовольняє потребу в легкій та поживній їжі у теплу пору року. Пробуйте, експериментуйте та насолоджуйтесь кожним шматочком цієї чудової страви!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини