Головна Новини Дозвілля рецепти Вибухові булочки: як зробити йоркширський пудинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухові булочки: як зробити йоркширський пудинг

Незвичайну назву ці булочки заслужили завдяки особливості «втікати» з форми

5 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:








Класичний йоркширський пудинг — не десерт, а швидка булочка, яку подають з м'ясом або соусами. Блюдо ще називають поповерами, вистрибуючими або порожнистими булочками, оскільки під час випікання тісто збільшується в об'ємі та ніби намагається втекти з форми. Рецептом страви поділився кулінарний портал Bene Gusto.

Вибухові булочки: як зробити йоркширський пудинг

Фото: Bene Gusto

Інгредієнти: 4 яйця, 200 мл молока, 150 г борошна, 100 г сиру, 50 г шинки, 50 мл рослинної олії, щіпка солі.

Добре прогрійте форми, в яких буде випікатися пудинг. Використовуйте керамічні формочки або високі форми для кексів. Змастіть форми рослинною олією та відправте в розігріту до 230 градусів духовку на 5-7 хвилин.

Далі приготуйте тісто. У миску вбийте яйця, додайте молоко, сіль і борошно. Все добре перемішайте і замішуйте рідке тісто.

У розігріті форми вилийте тісто, наповнюючи їх на три четвертих. Додайте начинку: шинку і сир.

Випікайте 15 хвилин при температурі 230 градусів.


Раніше ми поділилися рецептом ледачої піци, на приготування якої у вас піде всього лише 15 хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини