Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Класичний йоркширський пудинг — не десерт, а швидка булочка, яку подають з м'ясом або соусами. Блюдо ще називають поповерами, вистрибуючими або порожнистими булочками, оскільки під час випікання тісто збільшується в об'ємі та ніби намагається втекти з форми. Рецептом страви поділився кулінарний портал Bene Gusto.
Фото: Bene Gusto
Інгредієнти: 4 яйця, 200 мл молока, 150 г борошна, 100 г сиру, 50 г шинки, 50 мл рослинної олії, щіпка солі.
Добре прогрійте форми, в яких буде випікатися пудинг. Використовуйте керамічні формочки або високі форми для кексів. Змастіть форми рослинною олією та відправте в розігріту до 230 градусів духовку на 5-7 хвилин.
Далі приготуйте тісто. У миску вбийте яйця, додайте молоко, сіль і борошно. Все добре перемішайте і замішуйте рідке тісто.
У розігріті форми вилийте тісто, наповнюючи їх на три четвертих. Додайте начинку: шинку і сир.
Випікайте 15 хвилин при температурі 230 градусів.
Раніше ми поділилися рецептом ледачої піци, на приготування якої у вас піде всього лише 15 хвилин.
Новини