Головна Новини Дозвілля рецепти Топ зігріваючих напоїв: що вибрати восени
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ зігріваючих напоїв: що вибрати восени

Які напої додадуть енергії та бадьорості восени

сьогодні, 19:55
Поділіться публікацією:

Осінь – це час, коли хочеться насолоджуватися теплими напоями, які не тільки зігрівають, але й додають енергії. Портал “Коментарі” розповідає, які напої допоможуть зігрітися в осінні дні.

Топ зігріваючих напоїв: що вибрати восени

Фото портал "Коментарі"

Гарячий шоколад з корицею

Гарячий шоколад – це класичний напій, який завжди асоціюється з теплом та затишком. Додайте до нього трохи кориці, щоб надати напою особливого аромату. Для приготування змішайте какао-порошок, цукор, молоко та корицю, а потім доведіть до кипіння. Цей напій ідеально підходить для холодних осінніх вечорів

Яблучний сидр з прянощами

Яблучний сидр з прянощами – це ще один чудовий напій для осені. Для його приготування вам знадобиться яблучний сік, кориця, гвоздика, імбир та апельсин. Змішайте всі інгредієнти та доведіть до кипіння. Цей напій має приємний фруктовий смак та зігріваючий ефект.

Імбирний чай з лимоном

Імбирний чай з лимоном – це не тільки зігріваючий, але й дуже корисний напій. Імбир має протизапальні властивості, а лимон додає напою свіжості. Для приготування наріжте свіжий імбир, додайте його до кип'яченої води та дайте настоятися. Потім додайте лимонний сік та мед до смаку.

Журавлинний пунш

Журавлинний пунш – це чудовий безалкогольний напій, який можна приготувати для всієї родини. Для його приготування змішайте журавлинний, апельсиновий та яблучний соки, додайте трохи лимонного соку та спецій, таких як кориця та гвоздика. Доведіть до кипіння та дайте настоятися. Цей напій має яскравий смак та зігріваючий ефект.

Збитень

Збитень – це традиційний український напій, який готують з меду, води та спецій. Для приготування змішайте мед, воду, корицю, гвоздику та імбир, доведіть до кипіння та дайте настоятися. Цей напій має приємний солодкий смак та зігріваючий ефект.

Осінь – це час, коли можна насолоджуватися напоями, які зігрівають та додають енергії. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, які напої додадуть бадьорості краще, ніж кава.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини