Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
З гарбуза виходить дуже вишуканий крем-суп, який має ніжний, але водночас характерний смак. Рецепт класичного крем-супу з гарбуза опублікувало "Смачно 24".
Фото з відкритих джерел
Знадобляться такі інгредієнти: 400 мл води, чотири картоплини, одна ріпчаста цибуля, 1 ст. л. соняшникової олії, 300 мл молока, 1 ч. л. меленого імбиру, мелений чорний перець і сіль на смак, 1 кг гарбуза.
Спочатку треба гарбуз очистити від шкірки, насіння та серцевини. Викласти на деко та запекти до м'якості.
Далі в глибокій сковорідці підсмажити порізану цибулю. Додати порізану картоплю та залити окропом так, щоб він покривав овочі. Тушкувати так до готовності овочів.
Потім у каструлю викласти запечений гарбуз та картоплю з цибулею. Додати половину води, в якій тушкувалася картопля. Збити блендером до однорідності.
Після додати гаряче молоко, перемішати та довести до кипіння. Проварити ще 5-10 хвилин. Додати спеції та сіль до смаку. Дати супу трохи настоятися – так страва стане смачнішою.
Суп можна подавати із грінками та гарбузовим насінням, або з вершками та зеленню.
Раніше ми поділилися рецептом італійської панакоти з українського гарбуза.
Новини