Головна Новини Дозвілля рецепти П'ять ненудних закусок: рецепти для пікніка на швидку руку
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять ненудних закусок: рецепти для пікніка на швидку руку

Закуски для пікніка відрізняються великою різноманітністю, але не вимагають багато часу для приготування

29 червня 2020, 12:00 comments24720
Поділіться публікацією:

Українцям наприкінці червня пощастило з тривалим вікендом. Вихідні – відмінний привід зібратися на пікнік з друзями або родиною. Коронна страва посиденьок на природі, звичайно ж, шашлик, але не менш важливі й закуски. Ми підібрали рецепти смачних і ненудних закусок, які можна приготувати на швидку руку і подати до столу.

П'ять ненудних закусок: рецепти для пікніка на швидку руку

Капрезе

Для приготування знадобляться: шпажки для закусок, моцарела, базилік, помідори черрі та бальзамічний оцет. Нанизайте на шпажки сир, базилік і помідори, а перед подачею політь бальзамічним оцтом.

Рулетики з індичкою

Закуска складається з лаваша або лепешки, вершкового сиру, листя салату, індички, томатів, яєць, цибулі, бекону і авокадо. Змастіть коржик або лаваш вершковим сиром, потім викладіть зверху листя салату, індичку, помідор, яйце, цибулю і авокадо. Після додайте бекон, акуратно згорніть трубочку і розріжте її навпіл.

Сендвіч з абрикосом

Сформуйте сендвічі з цільнозернового хліба, огірків, вершкового сиру, свіжого базиліку, абрикосів і петрушки.

Рулетики з пекінської капусти

Для приготування потрібні: 7 листів пекінської капусти, 150 г сиру, 2 зубчики часнику, свіжий кріп, сіль і перець. Сир посолити і поперчити, до нього додати дрібно нарізаний кріп. Після до маси додати натертий на дрібній тертці часник і добре перемішати. У листя пекінської капусти зріжте жорстку білу частину. Далі на край листа викладіть 1/7 частина сирної маси, загорніть начинку в лист капусти, підвернувши край (таким способом формують голубці).

Човники з перців і сиру

Візьміть 500 г сиру фета, 3 шт. болгарського перцю, 3 зубки часнику, 5 гілочок петрушки, 5 гілочок кропу, сіль, чорний мелений перець, майонез. Сир натерти на крупній тертці або нарізати шматочками в миску. Дрібно нарізані кріп і петрушку, натертий на дрібній тертці часник перемішати, приправити перцем і сіллю. Болгарський перець розрізати на дві половинки, очистити від насіння і білих прожилок. Після щільно нафарширувати приготовленою сирно-часниковою начинкою. Перед подачею нарізати на порційні човники. Додамо, що ніж перед цим слід змочити холодною водою.

Раніше ми зібрали кращі рецепти маринадів для шашлику – запорука смачно приготованого м'яса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини