Головна Новини Дозвілля рецепти Незвичайний рецепт окрошки: який інгредієнт додасть смаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвичайний рецепт окрошки: який інгредієнт додасть смаку

Урізноманітнити популярну освіжальну страву – окрошку – можна цікавим, але доступним інгредієнтом

11 червня 2020, 12:00 comments2146
Поділіться публікацією:

Одна із завсідників на столі в теплу пору року – окрошка. Цю освіжальну страву готують як з ковбасою, так і з куркою та іншим м'ясом. На воді, кефірі або квасі. Але не всі знають, що приготувати окрошку можна з кульбабками – такий оригінальний інгредієнт додасть цій страві пікантності.

Незвичайний рецепт окрошки: який інгредієнт додасть смаку

Рецепт окрошки з кульбабкою

Інгредієнти:

- 6 бульб картоплі,

- 6 редисок,

- 2 свіжих огірка,

- 3-4 яйця,

- жменя молодих листів кульбаби,

- пучок зеленої цибулі,

- півпучка кропу,

- сіль,

- перець,

- гірчиця,

- сметана (йогурт),

- білий квас.

1) Картоплю і яйця відварити до готовності, остудити, очистити та нарізати соломкою.

2) Молоді листя кульбаби ретельно промити, струсити воду і дрібно посікти разом із зеленою цибулею і кропом. Щоб уникнути гірчинки листя кульбаби попередньо можна вимочити в підсоленій воді 30 хвилин.

3) Огірки і редис нарізати соломкою.

4) Всі інгредієнти з'єднати та перемішати.

5) Розкласти масу по тарілках, додавши сіль, перець і гірчицю за смаком. Залити квасом і заправити сметаною.

6) В якості прикраси можна використовувати квітки кульбабки. Їх теж можна їсти.

Раніше "Коментарі" писали про 3 інгредієнти, які роблять салат шкідливим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини