Головна Новини Дозвілля рецепти Лимонад з імбиром і лавандою: рецепт освіжаючого напою
commentss НОВИНИ Всі новини

Лимонад з імбиром і лавандою: рецепт освіжаючого напою

Лимон, імбир і лаванда - досить незвичне, але смачне поєднання

26 червня 2020, 12:00 comments1434
Поділіться публікацією:

У спекотну погоду нам не обійтися без лимонаду, адже цей напій добре освіжає і збагачує організм вітамінами. Пропонуємо вам приготувати його не за класичним рецептом, а з незвичним інгредієнтом — лавандою. Вона додасть напою неповторного аромату і вишуканого смаку.

Лимонад з імбиром і лавандою: рецепт освіжаючого напою

Для приготування лимонаду вам знадобляться: 2-3 лимона, 2 ст. л. сухої лаванди, 1 ч. л. меленого імбиру, 1 ст. л. меду або цукру, 0, 5 л. води для сиропу, 2 л води звичайної і лід.

Спосіб приготування: У першу чергу приготуйте сироп. Для цього візьміть сухі (або свіжі) суцвіття лаванди і залийте їх водою. Додайте до них імбир. Поставте каструлю на плиту. Якщо ви хочете підсолодити сироп за допомогою цукру, то додайте його на початковому етапі. Якщо ж використовуєте мед, тоді додавайте його в теплий відвар на етапі настоювання. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть вогонь і поваріть ще 3 хвилинки. Після цього зніміть сироп з плити і дайте йому настоятися одну годину.

Далі переходьте до головних інгредієнтів, без яких не обходиться лимонад — соковитих лимонів. Вичавлюємо сік з плодів цитрусових і позбавляємо їх кісточок. Тепер залишилося з'єднати всі компоненти: лавандовий сироп, воду, лимонний сік і лід.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати домашній лимонад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини