Головна Новини Дозвілля рецепти Холодні супи: три освіжаючих рецепта на літо
commentss НОВИНИ Всі новини

Холодні супи: три освіжаючих рецепта на літо

Холодні супи здаються втіленням легкості і дуже співзвучні літньому настрою

20 червня 2020, 12:00 comments1267
Поділіться публікацією:

Холодний суп – порятунок в літню спеку, оскільки він одночасно втамовує голод і спрагу. Ця страва корисна, поживна і проста у приготуванні. Представляємо вам три незвичайних, але смачних рецепти.

Холодні супи: три освіжаючих рецепта на літо

Морквяний суп з імбиром

Морква та імбир являють собою дуже круте, оригінальне і незвичайне поєднання. Для приготування вам знадобиться: 1 ріпчаста цибуля, оливкова олія, 2 зубчики часнику, 2 ч. л. тертого імбиру і меленого кмину, 500 г солодкої картоплі, 4 шт. моркви, 1 л овочевого бульйону, 130 г натурального йогурту і рубаний зелений лук.

Спосіб приготування: Поставте каструлю на середній вогонь, влийте в неї оливкову олію і додайте дрібно нарізану цибулю. Обсмажте до м'якості. Потім додайте часник, імбир і кмин. Готуйте 2-3 хвилини, ретельно помішуючи. Візьміть картоплю, наріжте її кубиками, а моркву потріть на середній тертці. Додайте ці інгредієнти в миску і залийте курячим бульйоном. Зачекайте, поки суп закипить, зменшіть вогонь і варіть ще 20 хвилин. Після того, як суп охолоне, збийте його в блендері. Страву можна прикрасити йогуртом і зелений цибулею. Приємного апетиту!

Холодний суп з брокколі та йогуртом

У цьому літньому супі море вітамінів і гарного настрою. Щоб його приготувати підготуйте наступні інгредієнти: 1 качан брокколі, 2 зубчики часнику, 4 ст. л. натурального йогурту, 50 г сиру фети і сіль.

Спосіб приготування: Помийте і наріжте на суцвіття брокколі, а потім киньте їх в каструлю з киплячою водою. Варіть 3-4 хвилини, потім вийміть і охолодіть їх. За допомогою блендера розімніть овоч в пюре, додавши трохи холодної води. Можна ще додати зубчик часнику. В отриману масу додайте йогурт (краще грецький). Перед подачею додайте в суп шматочки сиру фетта.

Чорничний суп

Освіжаючий чорничний суп – це прекрасний десерт, який збагатить організм вітамінами і корисними речовинами. Для приготування вам знадобиться: 4 ст. л. чорниці, 2 ст. л. цукру, 1 ст. холодного молока, 1 ч. л. лимонного соку, щіпка кориці і солодкі сухарики.

Спосіб приготування: Ягоди необхідно розім'яти, додати цукор, холодне молоко, лимонний сік, корицю і збити міксером протягом хвилини. Готовий суп відразу ж подавати. За бажанням зверху можна додати збиті вершки і посипати суп сухариками. Прикрасьте ягодами і подавайте на стіл!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які смачні страви можна приготувати зі звичайної моркви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини