Головна Новини Дозвілля психологія Три найбільш чоловічих способи миттєво позбутися стресу
commentss НОВИНИ Всі новини

Три найбільш чоловічих способи миттєво позбутися стресу

Швидко зняти стрес набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд

26 вересня 2020, 21:14
Поділіться публікацією:

Більшість з нас регулярно піддаються впливу стресу. Це можуть бути і проблеми в сім'ї, і невдачі на роботі. При цьому присвятити час повноцінному відпочинку можливості, як правило, немає. Саме тому ми, за допомогою порталу mport , розповімо тобі про три способи позбутися стресу дуже швидко.

Три найбільш чоловічих способи миттєво позбутися стресу

Почитай казку

Якщо ти довго і старанно працював, але кінець кінцем зазнав невдачі, то краще, що ти можеш зробити — це почитати книгу. При цьому не варто брати в руки праці Платона чи багатотомник "Всесвітньої історії". Візьми щось легке і захоплююче. Цілком підійде казка. Таке чтиво швидко залишить всі проблеми далеко позаду, коли ти поринеш в казкові пристрасті.

Помедитуй або помолись

Хороший спосіб впоратися зі стресом — це помедитувати. Зовсім не потрібно знати техніки медитації, просто спробуй очистити свій розум від важких думок. А якщо ти віруюча людина, то все набагато простіше — помолись. Без сумніву, це краще, ніж розслаблятися за допомогою випивки.

Удар подушку

Кілька ударів в подушку миттю допоможуть тобі прогнати стрес і прийти до тями. Відчуй, як з кожним ударом стрес йде з тебе. Якщо ти знаходишся в офісі, не піддавайся спокусі використовувати замість подушки обридлого колегу. Навіть якщо саме він і є причиною твого стресу.

Ці три способи допоможуть дуже швидко зняти стрес і ти, без сумніву, відчуєш себе краще. Також видання "Коментарі" розповість, як прокидатися за першим сигналом будильника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини