Головна Новини Дозвілля психологія Три чоловічих способи заспокоїтися якнайшвидше
commentss НОВИНИ Всі новини

Три чоловічих способи заспокоїтися якнайшвидше

Ці невеликі хитрощі допоможуть тримати себе в руках навіть у найстресовішій ситуації

18 червня 2020, 17:44 comments3340
Поділіться публікацією:

Часто ми потрапляємо з стресові ситуації. Звіт перед керівництвом, відповідальна розмова з коханою дівчиною, сварка з друзями. У таких ситуаціях ми можемо почати сильно нервувати і кінець-кінцем все зіпсувати. Необхідно стрімко взяти себе в руки і повернути контроль над ситуацією. Ми підкажемо тобі, що потрібно робити.

Три чоловічих способи заспокоїтися якнайшвидше

Займися спортом або хоча б поворуши пальцями

Позбутися від зайвого адреналіну завжди можна за допомогою фізичних вправ. Можна вирушити на пробіжку, потанцювати або піти в спортзал. Все це дасть результат. Якщо зайнятися фізкультурою прямо зараз можливості немає, то піди трохи прогуляйся, подихай свіжим повітрям, перепочинь. Також заспокоїтися доможуть рухи пальцями, які треба кілька разів сильно стиснути і розтиснути.

Згадай що-небудь складне і непотрібне

Це не позбавить від адреналіну, але допоможе відволіктися. Згадай, як звали твою виховательку в дитячому садку, з якими оцінками ти закінчив школу, свій перший номер телефону або номери телефонів дружини і друзів. Відволічись на інші думки і не помітиш, як почнеш заспокоюватися.

Прикуси язик

Працює на всі сто відсотків. Якщо на тебе чекає виступ перед аудиторією і ти хвилюєшся, то просто прикуси язик. Це поверне тебе на землю і відверне від важких думок. Якщо це не допомагає, ущипни себе. Якщо є можливість — погладь кота. Це дуже допомагає.

Сподіваємося, ці поради допоможуть тобі і ти не завалиш важливий виступ. Також видання "Коментарі" розповість, чому багато хто не любить займатися спортом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини