Головна Новини Дозвілля психологія Топ-5 ключових правил чоловічої привабливості
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 ключових правил чоловічої привабливості

Хороший одяг і гарна зачіска - це не головне в привабливому чоловікові

23 жовтня 2020, 12:45
Поділіться публікацією:

Що виділяє привабливого чоловіка? Його костюм? Або може зачіска? Або якість його одеколону? Безумовно, всі ці компоненти важливі, але головне, вміти правильно поставити себе в очах своєї обраниці. І ми говоримо не про якийсь абстрактний "багатий внутрішній світ", а про цілком конкретні речі, які необхідно виробити в собі і постійно розвивати. Розповість нам про них портал mport.

Топ-5 ключових правил чоловічої привабливості

Ознаки привабливого чоловіка

Нуль емоцій

Завжди будь байдужим при спілкуванні з жінкою. Це по чарівному діє на них. І тут немає нічого дивного. Жінка за своєю природою прагне до того, щоб бути привабливою для чоловіків, які спокійні в її присутності.

Постава

Вирівняй спину прямо зараз, прогни поперек і зведи лопатки. Така поза створює сприятливі умови для функціонування всіх внутрішніх органів. А якщо припиниш горбитися, то жінка буде в захваті.

Старанність

Надійність чоловіка — головний пункт, якого вимагає жіночий організм. Будь-яка брехня і нестаранність з твого боку жінкою тут же розглядається як страшний дефект. Іншими словами, якщо щось пообіцяв, краще розбийся об стіну, але зроби.

Їжа

Яка найсексуальніша дія чоловіка? Приготування їжі (80%). Що повинен зробити чоловік, щоб підняти настрій дівчині? Приготувати їжу (80%). Іншими словами — вчися готувати.

Почуття гумору

Гумор — це зброя здорової людини, яка повинна акліматизуватися в суворій реальності. Чоловік з хорошим почуттям гумору легше переживає сварки і терплячіше сприймає недоліки своєї обранниці. Для жінок важливо знайти чоловіка з високою стресостійкістю. Саме гумор є одним з головних джерел цієї стійкості.

Тепер ти знаєш, як правильно подати себе. Впевнені, на тебе чекає успіх. Також видання "Коментарі" розповість, як налагодити здорові стосунки з партнером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини