Головна Новини Дозвілля психологія П'ять «осінніх» ритуалів, які допоможуть створити вдома затишок
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять «осінніх» ритуалів, які допоможуть створити вдома затишок

Домашній затишок - це запорука внутрішнього морального спокою

26 вересня 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

Багато людей з настанням осені впадають у відчай, тому що фарби літа зникають, а погода за вікном стає дощовою та холодною. Щоб позбавити себе і своїх рідних від сумних думок, видання 23-59 опублікувала список приємних ритуалів, які створять в будинку комфорт і затишок.

П'ять «осінніх» ритуалів, які допоможуть створити вдома затишок

Запалюйте свічки

Так, звучить банально, але цей ритуал вплине на ваш настрій в кращу сторону, ви поринете в теплу і приємну домашню атмосферу. Віддайте перевагу парфумованим свічкам, які наповнюють будинок приємним ароматом.

Заварюйте чай

Купуйте різні види чаю і спробуйте їх все по черзі: пуер і мате, улун і каркаде, Іван-чай і матчу, заварюйте без поспіху, вивчивши всі тонкощі. Пити чай на самоті неможливо, тому разом з ароматним напоєм у ваше життя увійде традиція посиденьок з подругою або близькою людиною. Тепле спілкування — саме те, що потрібно для затишку.

Викиньте старі речі

Накопичуючи мотлох в будинку, ми як би позбавляємо себе можливості вільно дихати. Щоб в будинку стало дійсно затишно, необхідно його очистити. Так що не лінуйтеся влаштувати будинку велике прибирання, щоб в ньому стало просторіше.

Оновлюйте простір

Після того як проведете глобальну зачистку, купіть собі додому обновки. Так-так, влаштуйте шопінг не тільки для себе, але і для вікон, ліжка, крісла та стіл. Вибираючи текстиль, зверніть увагу на теплі та світлі відтінки — взимку буде мало сонця, тому темні речі тільки додавати муть похмурості.

Гуляйте на свіжому повітрі

У будь-яку погоду, при будь-якому настрої, в будь-який спосіб — знайдіть хоча б 20 хвилин в день на прогулянку по парку, садом, лісосмугою. Приносьте зі своїх мікроекспедіцій сухоцвіти, химерні гілки, красиві рослини, грона ягід. І прикрашайте будинок декором від кращого дизайнера у світі — природи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якого режим сну потрібно дотримуватися восени.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини