Головна Новини Дозвілля психологія Менше негативу: 5 прийомів, які навчать позитивно мислити
commentss НОВИНИ Всі новини

Менше негативу: 5 прийомів, які навчать позитивно мислити

У світі діє принцип зворотного зв'язку, згідно з яким людина притягує до себе те, у що вірить

25 вересня 2020, 21:24
Поділіться публікацією:

Часто так буває, що ми легко піддаємося тим негативним факторам, які нас оточують. Але добре відомо, що подібне притягує подібне, тому вкрай важливо навчитися концентруватися на позитиві, зберігаючи його якомога довше. Психолог Наталія Ломоносова поділилася, за допомогою яких прийомів можна навчитися мислити позитивно, передає видання segodnya.

Менше негативу: 5 прийомів, які навчать позитивно мислити

5 прийомів, які навчать позитивно мислити. Фото: pixabay

Експерт радить звернутися за допомогою до мотивуючих книг і відеороликів. В історіях успішних людей можна відшукати джерело натхнення і сили, впевнена Наталія. Чужі приклади вчать нас, а також змінюють наш світогляд в кращу сторону.

Важливо регулярно спілкуватися з позитивно налаштованими людьми, тому що всі ми пам'ятаємо фразу "з ким поведешся — того й наберешся".

Наталія рекомендує вести щоденник своїх успіхів, перечитуючи його щоранку. Такий нескладний ритуал налаштує вас на потрібну хвилю і подарує впевненість.

Ще важливо ретельно відстежувати слова, які ми вимовляємо. Тому що певна негативна мова сильно позначається на підсвідомості.

Психолог також радить вчитися бути вдячним, адже для цього завжди можна знайти причину. Це дозволить сконцентруватися на тому, що у нас вже є, а не на тому, чого немає. А почуття подяки притягує до людини ще більше добра, говорить Ломоносова.

Також видання "Коментарі" розповість, завершувати всі розпочаті справи: чому це важливо і як цьому навчитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини