Головна Новини Дозвілля психологія Кілька порад, які допоможуть стати цікавою людиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілька порад, які допоможуть стати цікавою людиною

Не бійся дізнаватися щось нове і охоче ділися своїми знаннями

15 червня 2020, 15:11 comments1963
Поділіться публікацією:

Що означає бути цікавою людиною? Це  мати неординарне минуле і при цьому через нього не паритися. Мати унікальні інтереси або систему цінностей, які викликають в оточуючих вигуки здивування або навіть захоплення. Ставити перед собою чітку мету, до якої прагнеш, незважаючи на жодні  перешкоди. І головне — бути доброзичливим і відкритим для інших людей. Сьогодні ми розповімо тобі, як  подати оточуючим все вище перераховане під правильним соусом.

Кілька порад, які допоможуть стати цікавою людиною

Поділися своїми знахідками

Для багатьох те, в чому ти добре розбираєшся, може бути таємницею за сімома печатями. Для когось може стати справжнім відкриттям істина, яку ти пізнав багато років тому. Поділися своїми знаннями. Завжди проявляй ініціативу. Не чекай, поки тебе запитають.

Роби що-небудь

Ми — те, що ми робимо, і список справ може бути нескінченним. Стань волонтером. Фехтуй. Ходи в походи. Колекціонуй. Пиши. Будуй. Спілкуйся. Якщо ти чимось захоплений, щось робиш — це завжди добре. Маленьке уточнення: опустити руки і жаліти себе — це не те, що треба.

Будь простіше

При всіх своїх перевагах, ти ще багато чого не знаєш. Знайди собі нове хобі. Це може бути метання ножів, вивчення нової філософської течії, складання пазлів. Що завгодно. При цьому призупини роздувати своє "его". Ти не кращий за інших. Завжди пам'ятай про це і не намагайся зайвий раз "засвітитися".

Зійди з чужої колії

Не намагайся стати лідером у тому, що тепер вже роблять всі. Сформуй власну ідею. Почни займатися чимось особливим. Слухай рідкісну музику. Читай цікаві книги. Навколо багато чого неймовірного.

Впевнені, ти без особливих проблем станеш цікавою людиною. Якщо ще не став. Також видання "Коментарі" розповість, як стати харизматичним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини