Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на вівторок, 21 вересня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на вівторок, 21 вересня, для кожного знака Зодіаку

Напружений день. Швидше за все сьогодні намічені плани і будь-які активні дії не принесуть бажаного результату

21 вересня 2021, 08:10 comments1637
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на вівторок, 21 вересня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Ваші авторитет і репутація можуть піддатися несподіваним нападкам. Проявіть характерну для вас стриманість — постарайтеся не зірватися і не сприймати критичні зауваження на свою адресу занадто болісно. Несподівана звістка, яке ви можете отримати в другій половині дня, дозволить підвести підсумок колишнім задумам.


Телець

Суперечливий день, коли відносини перевіряються на стійкість і потребують переосмислення. Будьте уважні при роботі з діловими паперами або матеріальними цінностями — існує ймовірність помилки або фінансової втрати. Не давайте необдуманих обіцянок — швидше за все ви не зможете їх виконати.


Близнюки

Напружений день. Швидше за все сьогодні намічені плани і будь-які активні дії не принесуть бажаного результату. Присвятіть цей день детального розгляду своїх життєвих успіхів і невдач. Довіртеся інтуїції, не розраховуйте на рада з боку — тільки ви самі зможете допомогти собі.


Рак

Розвинуте почуття відповідальності, вміння прогнозувати ситуацію призведе до успіху в сфері професійної діяльності або значно підніме ваш авторитет. Будьте уважні при роботі з документами. Увечері можлива романтична зустріч або нове знайомство, яке переросте в серйозні стосунки.


Лев

Починання або ідеї останнього часу можуть принести швидкий і вагомий результат. У сфері професійної діяльності покладайтеся на інтуїцію — зустрічі та ділові переговори можуть виявитися вдалими і принести прибуток. Не дозволяйте підозріливості або уразливості ускладнити ваші відносини з близькою людиною.


Діва


Партнерські відносини з представниками протилежної статі будуть сьогодні дуже плідними і принесуть взаємне задоволення. Самотніх Дів чекають багатообіцяючі зустрічі, цікаві, але нетривалі знайомства. Уміння змінювати тактику поведінки в залежності від ситуації допоможе домогтися успіху.


Терези


Сьогодні хороший день для завершення справ, аналізу пройденого шляху, спілкування з близькою людиною. Ймовірно, ваша активність буде відзначена керівництвом або партнерами. Для досягнення поставленої мети об'єднайте свої сили з іншими людьми. Не виключено, що нові цікаві знайомства з ділових переростуть в любовні.


Скорпіон


День сприятливий для зміцнення власних позицій. Ваша чутливість і вразливість, прихована під маскою зовнішньої холодності, може перешкодити досягненню мети. Проявляйте ініціативу і наполегливість. Розраховуйте на допомогу друзів, інакше ймовірність успіху буде близька до нуля.


Стрілець


Напружений, двоїстий день. Ймовірно, що сьогодні ви отримаєте несподівана звістка, яке може на багато вплинути і в корені змінити ваше поточне положення. Тонка дипломатія повинна стати вашим помічником у всіх особистих і ділових контактах. День підходить для занять спортом і будь-якої фізичної роботи.


Козоріг

Зірки не радять братися за нову справу або приймати на себе додаткові обов'язки: те, що здається легким, насправді виявиться складним. Постарайтеся уникнути скупчення народу, участі в колективних заходах, інакше вам не уникнути непотрібних суперечок і конфліктів.


Водолій

Не виключено, що несподівана звістка або сприятливий збіг обставин оберне події в вашу користь. Не поспішайте погоджуватися, якщо вам запропонують участь у спільному проекті — сьогодні тільки індивідуальна діяльність може принести успіх. Не виключені клопоти у зв'язку з візитами нежданих гостей.


Риби

Сприятливий день для звернення до начальства з діловими пропозиціями. Однак планети радять вам визначити мету: іноді процес досягнення результатів для вас важливіше, ніж сам результат. Ймовірні ускладнення у відносинах з колегами: характерне для вас почуття власної гідності і деяка холодність в спілкуванні може бути неправильно витлумачена і прийнята за зарозумілість і гординю.


Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 20 — 26 вересень 2021. Новий тиждень вересня відзначиться для більшості знаків Зодіаку порцією меланхолії і несподіваним натхненням, а кому випаде можливість почати нову сторінку в житті, передає Радіо Maximum. Що ж зірки прогнозують для вас? Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини