Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на суботу, 9 жовтня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на суботу, 9 жовтня, для кожного знака Зодіаку

Сприятливе розташування зірок дозволить вам спокійно займатися повсякденними справами

9 жовтня 2021, 06:52
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на суботу, 9 жовтня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Сприятливий день для досягнення успіху в різних ділових операціях. Не слід відмовлятися від вигідного ділового пропозиції, змінювати місце роботи або сферу діяльності. У другій половині дня не виключена сварка з ким-небудь з близьких родичів. Зверніть увагу на прикмети. Доля може послати застереження.


Телець

Перша половина дня буде відзначена неприємними звістками і сюрпризами. Навіть досягнення задуманих цілей може привести в глухий кут. Вам доведеться відстоювати свої інтереси не дивлячись ні на що. У другій половині дня вірогідні зустрічі з доброзичливцем або надійним другом, які допоможуть виплутатися з неприємностей. Щоб попередити загострення проблем, звертайте увагу на справах, пов'язаних з грошима або цінними паперами, і визначитеся в стосунках з протилежною статтю.


Близнюки

Сприятливе розташування зірок дозволить вам спокійно займатися повсякденними справами, утвердитися в своїй думці з важливих питань, проявити свої здібності у творчості, з неймовірною легкістю отримати те, що раніше здавалося недоступним. Можливі фінансові надходження, хоча їх сума вас не влаштує.


Рак

День пов'язаний з перетворенням космічної енергії, пригодами, відстоюванням принципів. Недостатність активності значно ускладнить реалізацію планів і зажадає перегрупування сил. У родині не виключені сварки, скандали або травми. Вам доведеться уважніше придивитися до себе і знайти причину виниклих непорозумінь.


Лев

Перша половина дня сприятлива для всіх видів діяльності. Емоційний підйом для чоловіків-Львів допоможе вийти зі складної ситуації. Але для цього доведеться ще й добряче попрацювати. Інакше можливі фінансові втрати або розрив відносин з партнером. У другій половині дня слід остерігатися непотрібних суперечок, нетерпимості і категоричності.


Діва

Відмовтеся від будь-якої активної діяльності, не проявляйте ініціативу — можлива невдача у всіх починаннях. Розглядайте ці події як чергові випробування на міцність. Не здавайтеся, твереза оцінка оточуючих вас людей, здоровий глузд, гнучкість в спілкуванні допоможуть вам з честю вийти з ситуації.


Терези

День сприятливий для торгівлі, придбання нерухомості. Вигідні покупки, особливо прикраси, коштовності. У другій половині дня можливі невеликі проблеми зі здоров'ям. Корисні обмивання або ножні ванни. Можливий віщий сон.


Скорпіон

Поставтеся до себе критичніше, можливо, вам доведеться покаятися перед близькими людьми в своїй непорядності. Проявіть гнучкість і великодушність: поступіться, не давайте пристрастям захопити вас в конфлікт, уникайте різких, категоричних висловлювань або розмови на підвищених тонах. Приділіть увагу дітям. Спілкування з ними відновить ваш втрачений енергетичний потенціал.


Стрілець

Не рекомендується активність у професійній сфері діяльності (розширення зв'язків, початок нових справ), так як удача може покинути вас в будь-який момент. Утримайтеся від рекомендацій і порад: багато хто з них виявляться ілюзорними і нереальними. У відносинах між близькими людьми можливі закиди, ревнощі. Особливо це стосується чоловіків-Стрільців. У жінок може виникнути загальне нездужання або втома.


Козоріг

Слід обмежити активність. Спокійно ведіть звичайні справи. Але пам'ятайте, що недолік твердості і послідовності у всіх справах негативно позначиться на вашому авторитеті. Відвідаєте родичів. Слідкуйте за станом свого здоров'я.


Водолій

День несе негативні тенденції. Життєвий потенціал буде поступово знижуватися. Можливі погіршення відносин з колегами, начальством, труднощі в спілкуванні з друзями і близькими людьми. У сімейних стосунках постарайтеся зберегти рівновагу і тактовність.


Риби

День буде вдалим, якщо ви з ранку визначте план дій і тактику поведінки. Деяка нерішучість і розгубленість, викликана неправильною інформацією або впливом сторонньої людини, може стати причиною невдач наступних кількох днів. Покладайтеся виключно на себе — на інтуїцію і здоровий глузд. Чи не розкривайте своїх планів навіть близьким людям. У другій половині дня ймовірно погіршення настрою і самопочуття.


Нагадаємо, у кожного з нас є знайомі, з якими неприємно спілкуватися. Вони можуть бути дуже привабливими зовні, але поводяться так, що викликають гостре бажання відійти подалі і більше ніколи не підходити. Про те, хто з знаків Зодіаку найчастіше викликає в оточуючих такі почуття, розповіли астрологи, пише timesofindia.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини