Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на суботу, 7 серпня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на суботу, 7 серпня, для кожного знака Зодіаку

Посилюються аура, здатності до досягнення намічених цілей, особиста чарівність

7 серпня 2021, 06:25
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на суботу, 7 серпня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

День несе ослаблення аури, депресію, тягу до насолод і спокусам. Будьте обачні: чи не наробіть помилок на роботі і в особистому житті. Життєвий потенціал починає знижуватися, і ви не зможете об'єктивно оцінити події.

Телець

Сьогодні краще не займатися трудовою діяльністю. Не варто робити вчинків, які спричинять за собою негативні наслідки. Не можна обіцяти або вимагати виконання зобов'язань.

Близнюки

Посилюються аура, здатності до досягнення намічених цілей, особиста чарівність. Однак можлива небезпека бути обдуреним в комерційних операціях. Відкладіть великі покупки на інший день. При зверненні в урядові організації або при роботі з документами протипоказані поспішність, надмірна довірливість. Досить імовірно, що на порозі нове короткочасне захоплення.

Рак

Успіх сьогодні буде супроводжувати тим, хто самостійно осмислив і тільки потім реалізував план дій. Можливо, з'явиться бажання з ким-небудь поділитися враженнями і обговорити з ним свої проблеми, запланувати відпочинок. Не піддавайтеся впливу чужих думок.

Лев

Сприятливий день для активності в сфері комерції. У першій половині дня не виключені запальність, спрага діяльності, безпричинна туга. У другій половині дня сприятливі контакти і ділові зустрічі, оформлення документів і велике вкладення капіталу.

Діва

День сприятливий для планування, соціальних контактів або емоційних прихильностей. Правда, це не дуже схвалять ваші близькі, у відносинах з якими, можливо, назріває конфліктна ситуація. Турботи всього дня будуть пов'язані з бажанням перекласти їх на чиїсь плечі. Сфера особистого життя характеризується вкрай суперечливими тенденціями.

Терези

Девіз дня — віра в себе. Не приймайте нічого того, що сталося сьогодні близько до серця і ні в якому разі не падайте духом. На сімейному небосхилі нових хмар не передбачається.

Скорпіон

Сприятливий день. Представниці прекрасної статі можуть отримати знак уваги від чоловіка або близького друга. Вони опиняться в центрі уваги друзів і членів сім'ї. Однак зірки не радять серйозно займатися сердечними справами. Ваші надії можуть бути зруйновані з самого початку. Займіть вичікувальну позицію.

Стрілець

Комбінація, вибудувана з великою надією на краще, може обрушитися як картковий будиночок. Близька людина може дати ділову пораду, або команда однодумців, яка діє разом з вами, знайде можливості для успішного продовження бізнесу. Ті, хто обмірковує новий діловий проєкт, повинні заручитися схваленням його з боку впливових осіб.

Козоріг

Щоб виключити можливість фінансових проблем, доведеться докласти чимало зусиль. Не йдіть напролом. Мудрість і стриманість — умови досягнення задуманої мети. Пріоритетними повинні бути думки про конкретного прибутку, а не про довгострокові плани. Надмірна емоційна чутливість може стати причиною неврівноваженості і дратівливості.

Водолій

У цей день ваші професійні інтереси можуть піти врозріз з особистими відносинами, тому заздалегідь подбайте про те, щоб з іскри не розгорівся полум'я. Готуйтеся швидко реагувати, приймати рішення по ходу справи і міняти свої плани відповідно де виникає необхідністю.

Риби

Будь-яка комерційна активність закінчиться фінансовими втратами. Ризик, легковажне ставлення до справи можуть значно ускладнити досягнення поставлених цілей. Широке спілкування з людьми може мати негативні наслідки. Наберіться терпіння, вам слід зайняти вичікувальну позицію.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цю тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 2 — 8 серпня 2021.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини