Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на суботу, 24 липня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на суботу, 24 липня, для кожного знака Зодіаку

День несприятливий для покупок, прийняття важливих рішень і серйозних зобов'язань

24 липня 2021, 09:27
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на суботу, 24 липня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

День може початися з безпричинної тривоги й незадоволеності. Можливі ускладнення в справах і в стосунках з протилежною статтю, що призведе до невдоволення всім і вся. Зізнайтеся собі в тому, що ви самі є причиною всіх неприємностей.

Телець

Цей день обіцяє бути вдалим. Він відзначений зростаючим потенціалом. В результаті підвищиться працездатність і зросте особиста чарівність Тельців, сила переконання. Тому з'являться можливості для досягнення намічених цілей. Люди творчі зможуть реалізувати свої плани.

Близнюки

Будьте сьогодні напоготові: сторонній вплив, зіткнення з недругами чи непорядність партнера можуть завдати істотної шкоди вашому здоров'ю. Не виключено, що вам буде потрібно матеріальна допомога. Не соромтеся звернутися за нею до друзів або родичів. Зірки радять не втрачати самовладання і сміливості.

Рак

Можливі великі фінансові втрати або крах всієї діяльності. Розберіться у своїх відносинах з партнерами, колегами. Перегляньте плани і тактику поведінки. Особисте життя також зажадає від вас обережності та уваги.

Лев

День несприятливий для покупок, прийняття важливих рішень і серйозних зобов'язань. Можливо погіршення матеріального становища. Бажано проявити ощадливість. Домашні клопоти можуть змінити настрій на гірше. Але не намагайтеся перекласти тягар зі своїх плечей — постарайтеся вирішити всі проблеми самостійно.

Діва

Сприятливий день для комерційних операцій, оформлення і підписання документів. Зірки рекомендують не довго роздумувати і погоджуватися на відповідні ділові пропозиції.

Терези

День пасивний, може бути важким. Контакти з начальством і колегами утруднені. Слід зміцнити власні позиції, проявити ініціативу і наполегливість.

Скорпіон

Сприятливий день для нових перспектив, коригування намічених планів, отримання нового місця або зміни основного джерела заробітку. Не відмовляйтеся від допомоги друзів, впливових осіб, покровителів. У другій половині дня ймовірно погіршення самопочуття.

Стрілець

Сьогодні не можна відмовляти в проханнях, проявляти жадібність, егоїзм. Рекомендується жертвувати, радити і прислухатися до порад. Не виключено, що сьогодні доведеться відновити дружбу з тими, з ким відносини чомусь не ладналися раніше. З неприємностями сьогодні вдасться впоратися в основному за допомогою близьких.

Козоріг

Цей день сприятливий для активного відпочинку, фізичних навантажень, прогулянок. Гарний час для наведення порядку в паперах, справах, для початку ремонту або благоустрою. З'являться умови для встановлення миру в родині, згоди з партнером, відновлення перерваних дружніх відносин.

Водолій

Критичний день. Несе недоброзичливість, зіткнення з недругами, зраду, обман. Уникайте нових знайомств, проявіть стриманість в спілкуванні зі знайомими і друзями. Зверніть найпильнішу увагу на майно. Вірогідні крадіжки, пожежа, проблеми з електрообладнанням

Риби

Сьогодні цілком вірогідні успішна комерційна діяльність, приємна звістка, яке може на багато вплинути і в корені змінити нинішнє становище. Сьогодні слід підвести риску під старими планами, справами, контактами. Але в особистому житті не виключені проблеми, пов'язані з небажанням партнера прийняти вашу точку зору.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 19 — 25 липень 2021.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини