Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на середу, 29 вересня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на середу, 29 вересня, для кожного знака Зодіаку

Можливо, хтось із друзів або знайомих захоче скористатися вашою добротою

29 вересня 2021, 06:31 comments2770
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на середу, 29 вересня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Хороший день для романтичних зустрічей, ви будете сексуальні й магнетичні. Взаєморозуміння між статями буде відмінне. День гарний для початку відносин. Ймовірно сприятливе вирішення якогось питання.


Телець

Чудовий день для вирішення будь-яких питань, для будь-яких справ. Можливі приємні контакти. Дуже вдалий день для покупок, торгівлі, догляду за волоссям і косметичних процедур. Сьогодні можна непогано розважитися і провести романтичне побачення.


Близнюки

Чудовий день для догляду за нігтями і волоссям, для початку занять фітнесом з метою поліпшення форми ніг. Гарний час для того, щоб зробити вибір супутника життя. У прийнятті рішення керуйтеся здоровим глуздом.


Рак

Можливо, хтось із друзів або знайомих захоче скористатися вашою добротою. Не давайте грошей у борг, не займайтеся благодійністю і не доручати за інших.


Лев

Це прекрасний день для покупок, в тому числі і техніки. Все буде складатися легко, справи будуть сперечатися. Ваше красномовство вам стане в нагоді. День вдалий для зустрічі з друзями, для збору потрібної інформації.


Діва

Загостриться інтуїція, тому прислухайтеся до її порад. День гарний для походу в гості, зустрічі гостей, для серйозних покупок в будинок і подарунків дітям. Не соромтеся виявляти позитивні почуття.


Терези

Чудовий день для спілкування і обміну інформацією. Будьте більш чутливі до бажань інших, це допоможе вам встановити довірчі відносини з колегами і сусідами. День гарний для поїздок і торгівлі.


Скорпіон

Вашої винахідливості і рішучості сьогодні можна позаздрити. В голову будуть приходити швидкі оригінальні рішення, які можна буде тут же втілити в життя. Не перевантажуйте нервову систему.


Стрілець

У цей день утримайтеся від придбання матеріальних цінностей, краще зверніться до молитви і цінностям духовним. Будьте обережні з технікою, обмежте своє спілкування, можуть проявитися енергетичні вампіри.


Козоріг

Ваше протистояння з представників протилежної статі ні до чого, це буде виглядати не зовсім красиво. Можливо, ви просто упереджено ставитеся до когось. Проявіть великодушність, і все владнається.


Водолій

У цей день краще відмовитися від будь-яких нововведень, не можна застудитися, оскільки можна захворіти. Будуть вдало складатися відносини, а ви будете сьогодні привабливі. Спілкування піде на користь.


Риби

Можливо раптове знайомство, яке буде приємним, але недовгим. Справи, розпочаті сьогодні, навряд чи можуть бути доведені до кінця. День гарний для інтелектуальних занять, колективної творчості.


Нагадаємо, гороскоп на цю неділю 27 вересня — 3 жовтня 2021 прогноз для всіх знаків Зодіаку. Актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 27 вересня — 3 жовтня 2021. Фінальний тиждень вересня пройде в більшості знаків Зодіаку на позитивній хвилі, а комусь навіть вдасться почати нову сторінку в житті




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини