Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на середу, 28 липня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на середу, 28 липня, для кожного знака Зодіаку

Сьогодні постарайтеся налагодити втрачені відносини, у вас вийде

28 липня 2021, 06:39
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на середу, 28 липня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Овнам не варто перевантажувати себе в цей день, нервова система на межі, енергетика ослаблена. Можливі крадіжки речей і ідей. Сьогодні добре займатися медитацією, краще побути на самоті. Не варто робити ніяких придбань, призначати важливі зустрічі або починати нові справи, нічого доброго з цього не вийде.

Телець

Для Тельців критичний день. Енергетика ослаблена, самопочуття погане. Не можна робити покупок, починати нових справ. Небезпеки на дорогах, поломки техніки і зриви планів. Велика небезпека окультного впливу і крадіжок. Знайомства матимуть негативний характер.

Близнюки

Не беріться за справи, в яких ви некомпетентні, не експериментуйте, дійте тільки перевіреним способом. Тоді вам вдасться уникнути конфлікту і не потрапити в незручне становище. Не упускайте ініціативу зі своїх рук, чого б це не стосувалося, проявляйте рішучість і сміливість.

Рак

Сьогодні Ракам можна вирушати в дорогу. Хороший день для відвідування перукарні або лазні. На роботі можуть бути невеликі розбіжності з товаришами по службі. Для відновлення енергетичного і душевного балансу добре відвідати ввечері кінотеатр або художню виставку.

Лев

Сьогодні постарайтеся налагодити втрачені відносини, у вас вийде. У цей день добре домовлятися, обговорювати партнерські відносини, звертатися до судів, просити захисту у можновладців.

Діва

Сьогодні можна гадати, медитувати. Загостриться інтуїція, можливі віщі сни. Потрібно носити яскравий одяг і не вдаватися до смутку. Відвідайте концерт або виставку для енергетичної зарядки.

Терези

Сьогодні з'явиться сонливість і лінь, день має слабку енергетику. Не варто затівати важливих справ. Можливо, активізуються старі вороги. Гороскоп рекомендує все практики для очищення організму. Імовірність віщих снів. Добре проводити і духовне очищення. Роздайте по можливості борги.

Скорпіон

Дотримуйтесь правил хорошого тону, будьте розбірливі в словах, засобах, відносинах. Будуть відбуватися кармічні закладки. Ваші промахи, помилки, прояв негативних емоцій матимуть своє відображення в найближчому майбутньому.

Стрілець

Стрільцям сьогодні необхідні фізичні навантаження. Хороший день для початку лікування. Не можна змінювати і брехати, день кармічних закладок. Не звертайте уваги на дрібні образи, вмійте прощати, чи не метушіться, не проявляйте гординю. Не починайте нових справ, постарайтеся гідно завершити старі. Сьогодні корисна лазня і масаж.

Козоріг

Сприятливо звертатися по медичну допомогу не тільки для себе, але і для інших. Будьте обережні з вогнем, можливі опіки. Не можна вживати алкоголь і дурманні кошти. Намагайтеся менше спілкуватися, енергетика доби слабка.

Водолій

Вживайте тільки легку їжу. Не допускайте великого навантаження на організм. Можливі перепади настрою і загострення хронічних захворювань. Небезпека аварій на транспорті і поломок електроприладів, травми кінцівок. Хвороби, що почалися сьогодні, носять кармічний характер.

Риби

Хороший день для вступу в шлюб, для відновлення втрачених відносин або для пропозиції руки і серця. Не варто вступати в конфлікти, пліткувати або проявляти егоїзм, щоб не ускладнювати кармічну ситуацію. Намагайтеся не йти на авантюри, якщо не впевнені, чим справа закінчиться.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 26 липня — 1 серпня 2021.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини