Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на понеділок, 2 серпня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на понеділок, 2 серпня, для кожного знака Зодіаку

Сприятливий день для початку нових справ, комерційних поїздок

2 серпня 2021, 05:47 comments3968
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на понеділок, 2 серпня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Можливі великі фінансові втрати або крах всієї діяльності. Розберіться в своїх відносинах з партнерами, колегами. Перегляньте плани і тактику поведінки. Особисте життя також зажадає від вас обережності і уваги.

Телець

Вигідне, на перший погляд пропозицію, попри гадану принадність, не принесе прибутку. У першій половині дня вірогідні сутички із зовнішнім оточенням. Сьогодні, як ніколи раніше, вам потрібно проявити терпіння і витримку. Перед тим як зважитися на комерційну операцію або велику покупку, необхідно виключити будь-який ризик.

Близнюки

Сприятливий день для торгових операцій і вигідних покупок. Добре заводити нові знайомства — ви можете блиснути, показати себе у вигідному світлі, отримати задоволення від компліментів. Ймовірно, що саме сьогодні ви відчуєте деяку втому і незадоволення від зробленої роботи.

Рак

Вам доведеться поєднувати домашні клопоти зі службовими проблемами, рішення нових питань з реалізацією планів попередніх днів. Ваш успіх залежить від терплячого служіння тій цілі, в яку ви вірите. Постарайтеся розумно поставитися до коханої людини, зайві емоції можуть принести розчарування.

Лев

Сприятливий день для початку нових справ, комерційних поїздок, підписання документів. Рішуче дійте у всьому, проте нікому не довіряйте ініціативу. У другій половині дня ваші марнославство і егоїзм будуть дратувати оточуючих і приведуть до конфліктів.

Діва

Сьогодні велика необхідність реальної оцінки того, що відбувається. Можливо, що проблеми, які тільки назрівали в недавньому часі і на які ви не звертали уваги, випливуть назовні. В цьому випадку вам буде легко зробити деякі зміни і поліпшити фінансове становище сім'ї.

Терези

Фінансові проєкти більшості Терезів будуть реалізовуватися зовсім не так, як передбачалося. Грошових втрат не передбачається, однак немає місця і різкого зльоту. Не виключені сварки з близькою людиною. Зірки рекомендують проявити чуйність.

Скорпіон

Зірки налаштовані до вас прихильно. Не виключено, що за допомогою друзів або впливового покровителя вдасться створити якусь стартову площадку для майбутніх успіхів. У другій половині дня вам доведеться серйозно відстоювати свої принципи. Цілком імовірним є конфлікт з особливою протилежної статі.

Стрілець

Важкий день, затьмарений проблемами, на які ви не звертали уваги. Можливо, вони ускладнять ваші відносини з колегами по роботі; зустрічі пройдуть невдало, а справи будуть вирішуватися з максимальними втратами часу і сил. Велика необхідність реальної оцінки того, що відбувається.

Козоріг

Сприятливий день для нових перспектив, коригування намічених планів, отримання нового місця або зміни основного джерела заробітку. Не відмовляйтеся від допомоги друзів, впливових осіб, покровителів. У другій половині дня ймовірно погіршення самопочуття.

Водолій

В цілому очікується успішний день, який, ймовірно, запам'ятається рішенням різних проблем. Сприятливий день для нових ділових знайомств. Не виключено, що у вас з'явиться впливовий покровитель. Слідкуйте за прикметами.

Риби

Агресивність, емоційна неврівноваженість можуть стати причиною фінансових втрат або втрати довіри партнерів. Нові люди, що увійшли у ваше життя, можуть стати джерелом багатьох неприємностей.

Нагадаємо, для деяких знаків зодіаку серпня стане дуже сприятливим місяцем в плані фінансів, але пощастить, на жаль, не всім. Кому вдасться поліпшити свій стан — читайте далі в матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини