Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на понеділок, 17 січня, для кожного знаку Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на понеділок, 17 січня, для кожного знаку Зодіаку

День символізує ілюзії, обман

17 січня 2022, 09:47
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на понеділок, 17 січня, для кожного знаку Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Овни сьогодні можуть бути, як ніколи, легкі на підйом. Відмінно пройде службове відрядження, надовго запам'ятається закордонне тур-поїздка. Якщо ви не довго сумніватиметеся в корисності своїх дій, то встигнете в тисячу місць і вирішите масу проблем.


Телець

День символізує ілюзії, обман. Оточення провокуватиме практичного Тельця на екстравагантні вчинки. Уникайте ризикованих фінансових операцій та азартних ігор. У цей час не варто укладати комерційні угоди. Намагайтеся не вживати незвичні для вас продукти та напої – є небезпека сильного отруєння чи алергічної реакції.


Близнюки

Енергетичний фон організму нестійкий. Поганий настрій негативно впливає на ваше самопочуття. Постарайтеся не засмучуватися. Для підтримки імунітету включайте в раціон мед та зміцнюючі трав'яні чаї. Варто бути обережним, щоб випадково не завдати собі травми.


Рак

Період конфліктів та непорозумінь. Цей час вкрай несприятливий для спілкування. Краще провести вечір цього дня нарізно або намагатися рідше траплятися на очі один одному.


Лев

Будьте готові до спілкування з чиновниками чи представниками будь-яких інших державних організацій. Порадує знайомство, здатне внести різноманітність у ваше життя. Не всі виявляться готовими прийняти зміни, деякі будуть чинити опір, бажаючи залишити все як є.


Діва

Прибутки можуть підрости, проте більшість отриманих грошей, швидше за все, піде на поточні витрати. До того ж, готові нагадати про себе старі кредитори. Читайте лише ті традиції, які вам підходять. Не заводьте дружніх зв'язків у ресторанах, у Мережі, у поїздках.


Терези

Сьогодні у Терезів можливі болі в спині. Не забувайте робити спеціальну гімнастику. За потреби варто записатися на медичне обстеження. На користь підуть будь-які оздоровчі заходи від загартовування до розвантажувальних днів.


Скорпіон

Події цього дня можуть спровокувати вас на непристойні вчинки. Завдяки підтримці близьких людей ви зможете успішно вийти з найскладніших ситуацій. Не соромтеся попросити про допомогу.


Стрілець

Становище планет цього дня обіцяє Стрільцям безліч глибоких переживань, пристрастей та емоцій. Ви зможете готівковому досвіді переконатися, що великої різниці між реальним і віртуальним романом немає.


Козеріг

Здоров'я Козерогів зараз не має сильно хвилювати. Потурбує скоріше емоційний стан. Почніть медитувати під тиху музику і швидко заспокоїть нерви. Тим, хто вже давно відкладав візит до стоматолога, варто зайнятися лікуванням зубів. Ви вирішите всі проблеми без зайвого клопоту.


Водолій

Сьогодні можливі помилки, прорахунки. Можливо, інформація, достовірність якої ви не сумнівалися, дещо не відповідає дійсності. Ретельно перевірте всі деталі, інакше припустіться серйозної помилки.


Риби

У цей період сприятливим є віртуальне спілкування, яке може завершитися шлюбом. Нестандартний спосіб знайомства обернеться класичним сімейним союзом, рівними стосунками.


Нагадаємо, актуальний гороскоп цього тижня має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтесь, що чекає на вас 17 – 23 січня 2022 року! Новий тиждень січня принесе чимало позитивних та приємних моментів більшості знаків Зодіаку, а комусь навіть випаде шанс розпочати нову сторінку в житті, передає Радіо Maximum. Що ж зірки пророкують вам? Читайте гороскоп, щоб бути готовим до будь-яких несподіванок долі!




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини