Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 3 вересня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 3 вересня, для кожного знака Зодіаку

Зірки застерігають вас від ризикованих підприємств, сумнівних знайомств і справ, пов'язаних з ризиком для здоров'я

3 вересня 2021, 06:31 comments3037
Поділіться публікацією:
Овен

Гороскоп на п'ятницю, 3 вересня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Інтриги, заздрість, несподівані перешкоди будуть затягувати здійснення планів. Може виникнути необхідність у допомозі друзів, родичів або впливових людей. Побудьте на природі, не звертаючи уваги на похмурі думки. Ляжте спати раніше, щоб добре виспатися, так як наступний день теж обіцяє бути важким.

Телець

Доля знову посилає вам випробування на твердість характеру. Якщо ви витримаєте перевірку то в другій половині дня товариськість і особиста чарівність помітно посиляться. Не виключено, що жінки-Тельці зможуть залучити до своїх проектів нових союзників, а чоловіки-Тельці отримають звістку, яке дозволить знайти нове джерело заробітку.

Близнюки

Зірки застерігають вас від ризикованих підприємств, сумнівних знайомств і справ, пов'язаних з ризиком для здоров'я. Будь-яка подряпина, яка може виявитися у вас на тілі, гоїтися буде довго, не кажучи вже про серйозні пошкодження. Так що краще себе поберегти. А якщо вас запросили в гості, постарайтеся чемно відмовитися і перенести свій візит на інший час.

Рак

Сьогодні ймовірні проблеми зі здоров'ям. Все буде залежати від духовних накопичень попереднього часу. Контролюйте свої емоції. Не турбуйтеся ні про що і забудьте про всяких прикрих дрібниць. Найбільш успішними повинні бути плани, пов'язані з дітьми. Вам просто необхідний невеликий відпочинок.

Лев

Любовні розчарування будуть переноситися з працею. Ви поступово втратите почуття впевненості в собі, прийде відчуття непотрібності. Але не приймайте все так близько до серця. Необхідно, щоб ви зберігали свої найпотаємніші мрії і плани в таємниці від сторонніх. Уникайте порожніх розмов, з'ясувань відносин. Відпочиньте і подумайте про сенс життя.

Діва

Девіз дня — любов, спокій і злагода. Постарайтеся багато часу провести з коханою людиною, що піде на користь вам обом, оскільки ви зарядіть один одного любов'ю і енергією. В результаті відносини в родині стабілізуються, що цілюще позначиться на трудову діяльність.

Терези

Сприятливий день, пов'язаний з моральною чистотою, духовним перетворенням, подоланням сумнівів. Ощадливі й обережні Ваги будуть великодушними і марнотратними. З'являться чудові умови для плідної роботи, особливо для творчості в галузі літератури і мистецтва. Буде очевидна успішність в комерційних справах.

Скорпіон

Вкрай несприятливий день. Сьогодні велика небезпека травматизму, так що будьте уважні і обережні. Приготуйтеся почути несподівану неприємну новину. Ви відчуєте, що ваших життєвих сил і особистої енергетики недостатньо для напруженого ритму життя. Це вказує на необхідність відпочинку та зміни обстановки.

Стрілець

Посилюється життєвий потенціал, особиста чарівність, магнетизм. У будь-якій справі спирайтеся на партнерів чи друзів — їхні поради або допомога допоможуть наблизитися до наміченої мети. Одиноким Стрільцям гарантовані визнання і успіх в особистому житті, проте доведеться довго доводити серйозність своїх намірів коханій людині.

Козоріг

Несприятливий день для будь-якої діяльності. Остерігайтеся сварки через ревнощі в особистому житті або недоброзичливого ставлення з боку партнерів і сусідів. Не починайте нових справ, виключіть фізичні навантаження. Слідкуйте за здоров'ям: ймовірно погіршення стану. Необхідні обережність, стриманість, дієта.

Водолій

День важкий, що загрожує помилками в сфері професійної діяльності та непорозуміннями в особистих відносинах. Нові ідеї і пропозиції можуть спричинити фінансові втрати. Працівникам державних установ слід уважніше поставитися до своїх обов'язків — імовірний обман або невірна інформація. Сьогодні слід бути вкрай уважним до свого здоров'я.

Риби

Можливі різкі і раптові перепади в настрої. Особливо обережними повинні бути неврівноважені люди з чутливою нервовою системою, схильні дратуватися через дрібниці. У чоловіків похилого віку можливий серцевий напад, так що ведіть відповідний спосіб життя і не вирушайте в поодинці далеко від будинку. Любителям оригінальності і екстравагантності рекомендується на деякий час стримати свій запал в вираженні індивідуальності.

Нагадаємо, гороскоп на вересень 2021 прогнозує сприятливі і несприятливі дні для представників всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що приготували для вас зірки на цей місяць і несподіванки вас чекають в цей перший місяць осені. Дізнайтеся, що підготував для вас перший місяць осені, який ще зберігає залишки літнього тепла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини