Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 28 січня, для кожного знаку Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 28 січня, для кожного знаку Зодіаку

Сприятливий день, що символізує надію на найкраще майбутнє.

28 січня 2022, 07:16 comments3269
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на п'ятницю, 28 січня, для кожного знаку Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Може статися, що Овни зосередяться на проблемах, пов'язаних із соціальними зобов'язаннями людей, з правовою діяльністю, захистом права на працю. І це сприятиме їхньому кар'єрному зростанню. Будьте активними, і ви зможете полегшити просування соціальними сходами собі та своїм близьким, але не втручайтесь у справи, що знаходяться поза вашою компетенцією.


Телець

Сьогодні підвищується залежність представників цього знака від враження надійності чи ненадійності, яке виробляють ними інші. Не можна постійно оглядатися на інших. Ідіть своїм шляхом.


Близнюки

Багато Близнюки сьогодні будуть фаталістами, оскільки посилиться відчуття, що їхня доля визначається деякими глибокими, але чужими їм самими міркуваннями і надає їх життю характеру досконалої невідворотності тих чи інших подій. Ви повинні сьогодні робити те, чого від вас чекають, але усвідомлено, по-своєму спрямовуючи перебіг подій.


Рак

Пасивний день Може статися, що Раки втратить інтерес до життя. У кращому разі вони чимось займатимуться, повністю знявши з себе відповідальність. Відпочивайте, але не розхолоджуйте, інакше ви підведете когось із близьких.


Лев

Сприятливий день, що символізує надію на найкраще майбутнє. Хоч би де Леви були, вони можуть відкрити перед своїми близькими нові захоплюючі перспективи. Напевно, зайвим буде закликати Львів до обережності. І все ж — не пускайтеся в шалені та безглузді авантюри.


Діва

Найважче сьогодні доведеться вашим домашнім: незважаючи на свій зовнішній спокій, ви можете бути потайливими, ухильними та хитрими. Не дивуйтеся, якщо опинитеся на самоті.


Терези

День відзначений незадоволеністю, прагненням зусиллям волі та крайніми заходами повернути об'єктивні події назад. Ви самі створюєте собі проблеми та хвороби. Остерігайтеся фізичних та психологічних навантажень, через які ви можете захворіти. Потрібно "тримати себе в руках", дивитися на чергування удач та невдач як на природну зміну дня та ночі.


Скорпіон

Крім звичного графіка будинок-робота-будинок представників знаку Скорпіон чекають на громадські обов'язки, які заберуть багато часу і сил. Виникла прихильність може бути нетривалою. Взявшись за будь-яку справу, не залишайте її незавершеною. Виберіть ціль і йдіть до неї, поки її не досягнете.


Стрілець

Можливо, сьогодні Стрільців чекають запевнення у коханні та повазі. Ви вже давно мрієте, щоб сталося щось незвичайне і одразу стало ясно, що це ключ до щастя. Незважаючи на те, що ви волієте все робити самі, все ж таки слід іноді приймати "подарунки долі" і витягувати з цього користь.


Козеріг

День пасивний, споглядальний. Хвороба, яка почалася цього дня, блокована і не перейде на жодні органи, але потребує кропіткого лікування. Необхідна концентрація, протипоказана поспішність (поспішайте повільно). Запорука одужання у неухильних слідуваннях медичним розпорядженням.


Водолій

Можуть скластися непрості стосунки у батьків і в них уже дорослих дітей, проте підстав для серйозної конфронтації не буде. Треба розуміти, що мають право на самовизначення. Дозвольте їм зробити самостійний крок. З часом молоді Водолії будуть набиратися досвіду сімейного життя, і все налагодиться.


Риби

Сьогодні в деяких представників цього знака можуть виявитися не властиві їм позерство, схильність до драматизації, бажання викликати співпереживання. Вразливе серце. Не можна надмірно навантажувати серце. Небажані операції на спині та грудній клітці. Добре лікувати нервову систему, суглоби, ноги, органи зору.


Нагадаємо, актуальний гороскоп цього тижня має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає на вас 24 – 30 січня 2022 року. Фінальний тиждень січня пройде досить швидко і невимушено у більшості знаків Зодіаку, а комусь вдасться навіть розпочати нову сторінку у житті, передає Радіо Maximum. Що ж зірки пророкують вам? Читайте гороскоп, щоб бути готовим до будь-яких несподіванок долі!




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини