Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 24 вересня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 24 вересня, для кожного знака Зодіаку

Вдалий час для самореалізації, для ділових знайомств

24 вересня 2021, 07:00
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на п'ятницю, 24 вересня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Сміливіше приступайте до придбання необхідних товарів і послуг, не економте на красі. Але витрати повинні бути доцільними. Придбання принесуть відчутну користь. Вам допоможе в правильному виборі ваша інтуїція.


Телець

Чудовий день для одруження, для пропозиції руки і серця, зачаття. Дуже сприятливий день для будь-яких починань. Може відбутися те, про що ви так довго мріяли. Можливий флірт.


Близнюки

Вдалий час для самореалізації, для ділових знайомств. Є можливість використовувати свої зв'язки для отримання фінансової підтримки або зміцнення службового становища.


Рак

Вкладайте свій час, гроші, інтелект у власну красу і здоров'я. Це себе виправдає. Непогано відвідати фахівців в тих областях медицини, де у вас виникали проблеми.


Лев

Не дозволяйте собі надмірностей. День гарний для кар'єри, звернення в інстанції, роботи з документами, для завершення старих справ. Не захоплюйтеся делікатесами і не витрачайте гроші даремно. Постарайтеся з самого ранку налаштуватися на позитивний лад, особливо будьте ввічливі з особами протилежної статі.


Діва

Чудовий день для початку партнерських відносин, як у справах, так і в особистому житті. Є шанси стабілізувати своє фінансове становище, скористайтеся нагодою. Можливо, вам доведеться звернутися за допомогою до авторитетній людині.



Терези

Відмінний день для одруження, для створення партнерського союзу. Чудовий день для розвитку бізнесу, придбання нерухомості, торгівлі. Можуть з'явитися нові джерела заробітку, включите фантазію.


Скорпіон

У спілкуванні з протилежною статтю не будьте занадто закомплексованими і стриманими, адже від вас чекають більш рішучих дій. Впевненість в собі, такт і повагу до партнера — запорука вашого успіху.


Стрілець

Сприятливий період для любові, виступів, відвідування театру або кіно. Саме час зачарувати кого-небудь з протилежної статі, нові знайомства обіцяють бути довгими і приємними.


Козоріг

Сьогодні вам властивий натиск, ви надто активні і можете перестаратися. Будьте розсудливі, постарайтеся обмежити свої завдання на цей день, щоб зробити їх добре і не розпорошуватися.


Водолій

Намагайтеся бути більш терпимими до тих, хто має інші погляди і смаки. Ви можете втратити прихильність начальства і розташування колег. Не проявляйте грубості, це може привести до проблем з протилежною статтю і навіть до розставання.


Риби

В цілому вдалий день, але будуть періоди, коли вам доведеться туго. Спробуйте тримати себе в руках, навіть якщо будете роздратовані і обурені. Гасіть погані емоції і не вдавайтеся в непотрібні суперечки і конфлікти. Цим ви збережете своє здоров'я і хороші відносини з оточуючими. Будьте обережні в знайомствах і при спілкуванні з незнайомими людьми.


Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 20 — 26 вересень 2021. Новий тиждень вересня відзначиться для більшості знаків Зодіаку порцією меланхолії і несподіваним натхненням, а кому випаде можливість почати нову сторінку в житті, передає Радіо Maximum. Що ж зірки прогнозують для вас? Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини