Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на неділю, 27 червня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на неділю, 27 червня, для кожного знака Зодіаку

Непоганий день для занять спортом, фізичних навантажень

27 червня 2021, 06:35 comments3307
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на неділю, 27 червня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

День сприятливий для спілкування в тісному сімейному колі. Можливі приємні несподіванки, поповнення сімейства, прийоми родичів, маленькі сімейні свята. В недалекому майбутньому вірогідні складна фінансова ситуація і посилення негативних тенденцій в вашому житті.

Телець

Запланована на сьогодні поїздка буде успішною. Ви зможете реалізувати природжені здібності до цілительства. Можливо, до вас звернуться за допомогою і порадою в важких особистих проблемах.

Близнюки

День осягнення вічних істин, сприятливий для одержання таємних знань, медитації, молитов. Рекомендується читання духовної літератури, надання допомоги нужденним. Вашої уваги зажадають родичі — можливо захворювання. Не забувайте і про власне здоров'я.

Рак

Непоганий день для занять спортом, фізичних навантажень. У другій половині дня будьте готові до серйозних проблем, які зажадають від вас пожертвувати своїми інтересами. Не можна проявляти консервативність, зарозумілість. Від вас чекають вираження любові.

Лев

Можливо, що і сьогодні вам доведеться пережити труднощі у відносинах з близькими людьми, хоча в цій ситуації будете винні ви самі. Не будьте категоричними і непримиренними. Спілкування з дітьми принесе вам величезне задоволення і дозволить відволіктися від важких думок.

Діва

Цей день буде відзначений відчуттям радості, заспокоєння. Ви можете відчути дивовижну легкість і свободу. Результати всіх намічених зустрічей виявляться згодом рятувальним якорем. Ймовірно, вони принесуть покращення фінансового становища.

Терези

Сприятливий день для представників творчих професій. Можливо, вам вдасться створити щось видатне, самореалізуватися. Цей день сприяє відкриттів та винаходів. Відносини між вами і оточуючими будуть хорошими і теплими.

Скорпіон

Не виключено, що вам вдасться відновити дружбу з тими, з ким відносини чомусь не ладналися раніше. З неприємностями сьогодні вдасться впоратися в основному за допомогою близьких або старих знайомих. Не забувайте про повноцінний відпочинок, який піде вам на користь.

Стрілець

Постарайтеся знайти можливість для заміських прогулянок в суспільстві близьких друзів або членів сім'ї. Рекомендується виконання комплексу дихальних і фізичних вправ на свіжому повітрі.

Козоріг

День пов'язаний із загостренням почуттів, інтуїції, дару пророцтва. Ви без зусиль зможете відокремити зерна від плевел. Якщо ви хочете знайти мир і спокій, то постарайтеся усамітнитися. Займіться улюбленою справою, для якого ви так довго не могли знайти час.

Водолій

Ваші почуття будуть загострені і схильні до частих коливань — від благодушності і поступливості до дратівливості і агресивності. Ваші бажання будуть стикатися з неможливістю їх здійснення. Це приведе вас в стан боротьби з вітряними млинами.

Риби

Зірки пропонують стримати прагнення до ризику, небезпеки і екстравагантних вчинків — вірогідні невдачі в любовних справах або зіткнення зі сторонніми людьми (наприклад, з сусідами), які закінчаться не на вашу користь. Можливі різкі і раптові перепади в настрої, головний біль, інфекційні захворювання.

Нагадаємо, сьогодні слід направити всі ваше завзятість, чарівність, красномовство не на досягнення нових матеріальних благ, а на збереження завойованих позицій. Не відмовляйтеся від допомоги оточуючих — вам корисні спільна робота і колективні заходи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини