Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на четвер, 9 липня, для кожного Знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на четвер, 9 липня, для кожного Знака Зодіаку

Зараз вам може здатися, що життя навколо зупинилася

9 липня 2021, 06:29
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на четвер, 9 липня, для кожного Знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

День сприятливий для вас практично з усіх боків. Ніяких неприємностей виникнути не повинно. Ви можете розраховувати на свої старі зв'язки, які відкриють перед вами нові перспективи.

Телець

Негативних ситуацій зірки не обіцяють. На вас чекають цікаві та непередбачувані повороти долі, які можуть змінити життя на краще. Постарайтеся зараз якомога більше спілкуватися з людьми, оскільки ключ до успіху ви знайдете саме за допомогою зв'язків і знайомств.

Близнюки

Зараз вам може здатися, що життя навколо зупинилася. День не відрізнятимуться великою різноманітністю. Але це не привід впадати в сплячку. Вам дається деяка перепочинок, щоб накопичити сили та знову пірнути з головою у вир подій.

Рак

На цей день вам не доведеться скаржитися. Все буде виходити, і ви залишитеся вкрай задоволені собою. Можна займатися вирішенням майнових питань і робити покупки. На даному етапі приділяйте більше уваги і турботи своїм близьким. Зараз ви можете будь-яким чином образити або принизити їх інтереси.

Лев

Цей день може виявитися дуже плідним. Швидше за все, ви пунктуально будете виконувати задумане. Але постарайтеся не брати підвищених зобов'язань і не завантажуйте себе надмірно. Зараз зверніть увагу на стан свого здоров'я. Будь-які нездужання не повинні залишитися без уваги.

Діва

Повне затишшя. Ніяких різких змін у вашій долі статися не повинно. Тільки постарайтеся не вплутуватися ні в які конфлікти, особливо з неврівноваженими людьми. У родинному колі чи в суспільстві коханої людини ви будете перебувати як за кам'яною стіною.

Терези

Нічого поганого про наступаючий день сказати не можна. Ви будете перебувати в піднесеному настрої. Тільки зверніть увагу на своє здоров'я. І якщо відчуєте навіть легке нездужання, то не тягніть час, а займіться профілактикою застуди, щоб не захворіти і не злягти в ліжко.

Скорпіон

Найближчим часом у вас вистачить дипломатичних здібностей і вміння знаходити потрібні слова в спілкуванні з співрозмовником. Надійною підтримкою для вас стануть мир і спокій у  родині. А якщо ви ще йдете по життю в гордій самоті, то у вас є шанс, хоч і не дуже великий, зустріти гідну людину.

Стрілець

Постарайтеся на даний день запланувати якомога більше приємних  справ. Можливо, варто зустрітися з людьми, які дорогі вам, але з яких-небудь причин ви їх давно не бачили.

Козоріг

Зараз ви будете схожі на маленький вогник, який може не тільки зігріти оточуючих своїм теплом, а й розпалити в них іскорку ентузіазму і оптимізму. У любові вас також чекають приємні сюрпризи, а деяких представників знаку — багатообіцяючі знайомства.

Водолій

День пролетить непомітно. Якщо до будь-яких справах у вас не буде лежати душа, то відкладіть їх на кілька днів. Зараз сприятливий час для того, щоб відпочити, а серйозно взятися за справу ви завжди встигнете. Постарайтеся уникати з'ясування відносин.

Риби

Нові починання, а також виконання складних завдань краще відкласти до слушного моменту. Ніякої фальші і необов'язковість бути не повинно. Якщо щось пообіцяєте і не стримаєте слово, можете втратити свій авторитет в очах оточуючих.

Нагадаємо, гороскоп на сьогодні говорить, що вас чекає звичайний, рутинний день. Вірогідні перешкоди та агресія з боку недоброзичливців. У сімейних відносинах теж можливі проблеми. Зросла агресивність може викликати у вас бажання образити кого-небудь з тих, хто живе поруч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdxftgfdsa

17 липня 2021, 18:06

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html


Новини