Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на четвер, 5 серпня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на четвер, 5 серпня, для кожного знака Зодіаку

Гарний час для наведення порядку в паперах, справах, для початку ремонту або благоустрою

5 серпня 2021, 06:58 comments1067
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на четвер, 5 серпня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Зірки обіцяють, що саме з цього дня вас буде переповнювати почуття ніжності і любові. Нові плани зажадають від вас активності, розширення кола знайомств, встановлення ділових контактів. Розподіліть свої сили так, щоб їх вистачило надовго. Велика ймовірність щасливого випадку, в результаті якого ваше становище покращиться.

Телець

Активний день, сприятливий для придбання нерухомості, великих покупок, укладання угод. Слід активно шукати нові джерела заробітку, але при цьому уникати сумнівних пропозицій. Всю енергію краще направити на роботу — вас неодмінно чекає успіх.

Близнюки

Гарний час для наведення порядку в паперах, справах, для початку ремонту або благоустрою. З'являться умови для встановлення миру в родині, згоди з партнером, відновлення перерваних дружніх відносин.

Рак

Сьогодні імовірний успіх, але з тією умовою, що для досягнення поставленої мети ви об'єднаєтеся з іншими людьми, залучите їх до своїх проєктів і планів. Планети вам сприяють, а тому дозволять блиснути талантами.

Лев

Ситуація буде складатися зовсім не так, як передбачалося. Не виключена випадкова травма або хвороба, які можуть перешкодити виконанню намічених справ. Сьогодні будьте гранично обережні в стосунках з партнерами. Краще не проявляйте зайвих амбіцій, і ваші стриманість і тактовність будуть згодом оцінені по достоїнству. Увечері можливі приємні події і новини.

Діва

Сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами. Щоб уникнути помилок, рекомендуються обережність, розсудливість, стриманість. Уникайте темряви, нових знайомств і галасливих компаній. Ймовірно, ввечері домашні клопоти заберуть все ваше час.

Терези

Сьогодні можливі помилки, прорахунки, непорозуміння, всілякі конфлікти в спілкуванні з оточуючими, незгоду з будь-якого приводу. Однак до серйозних сварок дійти не повинно. Не засмучуйтеся, якщо день видасться вам нелегким. Бережіть сили.  

Скорпіон

Рекомендується проявити в справах увагу і обачність. Постарайтеся уникати категоричних висловлювань, глузувань, непотрібних розмов. Відкладіть прийняття важливих рішень. Остерігайтеся стороннього впливу: нове знайомство може зіграти у вашому житті негативну роль.

Стрілець

Девіз дня — працьовитість, наполегливість у досягненні мети. Можливо заступництво впливової особи, яке дозволить створити стартовий майданчик для фінансового зльоту. Вечір присвятіть зміцненню власного здоров'я.

Козоріг

Це день випробувань і перевірки на стійкість характеру. Переможцям зірки обіцяють просування службовими сходами або успіх у фінансовій операції. В особистому житті слід проявити великодушність — спробуйте пробачити образи.

Водолій

Цей день обіцяє бути вдалим. Він відзначений зростаючим потенціалом. В результаті підвищиться працездатність і зросте особиста чарівність Водоліїв, сила переконання. Тому з'являться можливості для досягнення намічених цілей. Люди творчі зможуть реалізувати свої плани.

Риби

Сприятливий день для фізичних навантажень, активного відпочинку на свіжому повітрі. Хороший день для прогулянок. Активність в комерційній діяльності спричинить за собою фінансові втрати. Сни слід тлумачити навпаки.

Нагадаємо, астрологи 4 серпня вважали, що цей день цілком вірогідні успішна комерційна діяльність, приємна звістка, яке може на багато вплинути і в корені змінити нинішнє становище. Сьогодні слід підвести риску під старими планами, справами, контактами. Але в особистому житті не виключені проблеми, пов'язані з небажанням партнера прийняти вашу точку зору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини