Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на четвер, 23 вересня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на четвер, 23 вересня, для кожного знака Зодіаку

Присвятіть день рутинним справах, які давно чекають своєї години

23 вересня 2021, 09:21
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на четвер, 23 вересня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Надмірна чутливість і навіть примхливість можуть стати причиною сварки з близькими людьми. Не плануйте важливих переговорів і романтичних побачень. Бережіть шлунок.

Телець

Присвятіть день рутинним справах, які давно чекають своєї години: проведіть ревізію шаф і документів, приберіть на робочому столі. Після обіду ймовірно отримання важливої новини.

Близнюки

Відмовтеся від вирішення важливих питань, "залягте на дно". Зведіть спілкування до мінімуму, що не витрачайте енергію на порожні розмови і суперечки. Навчання буде даватися непросто.

Рак

Є шанс розширити область діяльності, знайти нові джерела доходу і знайти хобі. Будьте вірні своїм принципам, зберігайте довірені секрети, не брешуть і не засуджуйте.

Лев

Не зациклюйтеся на порядок і правила, уникайте занудства. Це день активності, привнесення в своє життя чогось нового. Будьте відкриті будь-якому досвіду і не бійтеся ризикнути.

Діва

Бажання змін виникне з новою силою, але що конкретно вам потрібно оновити, вам і самим буде важко зрозуміти. Ці оновлення не повинні бути занадто дорогими і радикальними, оскільки для цього знадобиться серйозна фінансова підтримка.

Терези

Відмінний день для кар'єри і бізнесу. Можуть збутися найзаповітніші бажання. Самопочуття буде хороше. У цей день не варто переїдати і смітити грошима, краще утриматися.

Скорпіон

Можлива допомога, в тому числі і фінансова від жінки. Сьогодні можна розраховувати на хороші доходи, отримання дивідендів, навіть на виграш. Фінансові операції будуть вдалі. До вечора слід знизити свою діяльність.

Стрілець

Займіться дрібними проблемами, що накопичилися дрібними справами, доведіть їх до кінця. Утримайтеся від їдких зауважень і зайвої критичності, це може привести тільки до дрібних сутичок і нервозності. Не будьте занадто суворі і прискіпливі до дітей.

Козоріг

Ваше прагнення до успіху сьогодні буде винагороджено. Ви будете затребувані як фахівець, а відносини з друзями та коханими будуть складатися гармонійно. Поточні справи не потребуватимуть занадто великої уваги.

Водолій

Вам захочеться виділитися з натовпу завдяки гарному одязі і зовнішньому вигляду. Сьогодні це вам вдасться. В особистому житті слід проявити більше активності і самовпевненості. Романтичні зустрічі вас приємно порадують.

Риби

Прекрасний день для походу по магазинах. Ви можете сьогодні придбати найнесподіваніші речі. Увечері саме час розслабитися. Влаштуйте собі хороший відпочинок і побалуйте смачною їжею, але будьте обережні з алкоголем.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 20 — 26 вересень 2021. Новий тиждень вересня відзначиться для більшості знаків Зодіаку порцією меланхолії і несподіваним натхненням, а кому випаде можливість почати нову сторінку в житті, передає Радіо Maximum. Що ж зірки прогнозують для вас? Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини