Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на четвер, 21 жовтня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на четвер, 21 жовтня, для кожного знака Зодіаку

Починається період емоційного поновлення, пов'язаний з умінням правильно направляти свої життєві сили

21 жовтня 2021, 06:50
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на четвер, 21 жовтня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)


В ідеалі вам потрібно взяти невелику відпустку. Як мінімум намагайтеся висипатися і не переробляти. Не тисніть на колег своєї педантичністю. Ситуація не вимагає настільки ретельно копатися в дрібницях, як ви звикли.


Телець


Очікується яскраве побачення, можливо, коротке спільне подорож. Одиноким Тельцям посміхнеться удача: тримайтеся за людину, з якою познайомилися в першій половині дня. Вірогідні витрати, в тому числі непередбачені. Включайте режим жорсткої економії і візьміть курс на повне позбавлення від боргів.


Близнюки


Сприятливе розташування зірок забезпечить успіх в будь-яких справах. Жінки-Близнюки здатні запаморочити голову кому завгодно, проте підвищена вимогливість і примхливість можуть стати перешкодою для продовження відносин з партнером. Чоловікам-близнюкам не слід забувати про повноцінний відпочинок, який піде їм на користь. Влаштуйте невелике сімейне свято. Не соромтеся виявляти почуття.


Рак


Починається період емоційного поновлення, пов'язаний з умінням правильно направляти свої життєві сили. Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, напевно зіграють у вашому житті велику роль. Можливо, з'являться нові ідеї, які вплинуть на ваші плани, однак проявіть обачність: не слід намагатися перевернути світ.


Лев


День сприятливий для спілкування, занять спортом і для будь-якої фізичної роботи. Ймовірно, вам доведеться покупка або несподівані витрати. Домашні клопоти заберуть багато часу і сил. Інтереси дітей зажадають від вас підвищеної уваги і особистої участі.


Діва


Сьогодні ви будете на рідкість честолюбні, а ваше вміння вести себе в суспільстві стане в нагоді на світському рауті. Сміливо надягайте смокінг і вперед — мільйонери та інші представники великосвітського суспільства вже зачекалися вас.


Терези


При бажанні ви зумієте домовитися з ким завгодно і про що завгодно. То чи не час обговорити з робочими кошторис ремонту, який відкладається ось вже кілька місяців? Ваги сьогодні здатні огранувати будь діамант, вам приносить задоволення виводити своїх ділових знайомих в світло. Зараз якраз відповідний для цього момент.



Скорпіон


Скорпіони зазвичай дуже ефективно використовують різні обманні ходи і маневри — так, що конкуренти навіть не можуть запідозрити подвійну гру. Але зараз будьте обережнішими, ніж звичайно. Якщо відчуєте грізне наближення застуди, використовуйте старі перевірені засоби — часник, цибуля, мед.


Стрілець

Ваші товариськість і життєрадісність залучать шанувальників, повних самих серйозних намірів. Так що сьогодні колишні зв'язки можуть втратити для вас будь-який інтерес. Ви будете чарівні, але схильні обіцяти набагато більше, ніж можете реально дати. Не дивуйтеся, якщо вас не так зрозуміють.


Козоріг


У Козерогів сьогодні відмінний період для заробітку, особливо якщо ви не збираєтеся виділятися і відкрито демонструвати свої амбіції. Саме за скромність вас і підвищать. Якщо почнете проявляти активність, виступати з пропозиціями, найімовірніше, у вас виникне конфлікт з начальством. Вашій керівнику може раптом здатися, що ви метіте на його місце.


Водолій

Ваш начальник розійшовся не на жарт. Він здатний натиснути на вас, щоб змусити прийняти потрібне йому рішення. Постарайтеся в м'якій формі з'ясувати, чим викликане таке поведінка. Задушевна розмова — найкращий шлях до успіху. Увечері вам просто необхідно побути на самоті, щоб зануритися в свої думки і мрії. Повісьте на двері табличку "Не турбувати" і проведіть спокійний вечір з улюбленою книгою.


Риби

Ви так непередбачувані, часто бажаєте того, чого на світі взагалі не може бути. Вчасно зверніть все в жарт — тоді зарекомендуєте тонкої штучкою і оригіналкою. Ви щедро ділитеся думками з колегами і видаєте яскраві ідеї по сто штук в хвилину. Не забудьте їх запатентувати або застовпити за собою якимось іншим способом.


Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 18 — 24 жовтень 2021.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини