Головна Новини Дозвілля психологія Фінансовий гороскоп: на кого чекає казковий прибуток в серпні
commentss НОВИНИ Всі новини

Фінансовий гороскоп: на кого чекає казковий прибуток в серпні

Серпень відкриє нові фінансові можливості і принесе непоганий прибуток

5 серпня 2020, 10:12 comments1074
Поділіться публікацією:

Деяким знакам зодіаку зовсім не доведеться турбуватися про своє матеріальне становище в серпні. Зірки складуться таким чином, що гроші самі попливуть рікою. Про це розповів астролог Павло Глоба, - пише портал slovofraza.

Фінансовий гороскоп: на кого чекає казковий прибуток в серпні

Фінансовий гороскоп. Фото: astrologics.ru

Близнюки

Близнюки досить легковажно ставляться до грошей. Для них фінансовий добробут ніколи не виходить на перший план, а насолоджуватися життям вони вміють і без грошей. Тому вони у них не затримуються надовго. Однак серпень все переверне для Близнюків з ніг на голову. Місяць обіцяє великий прибуток. До того ж Близнюки зможуть приєднатися до дуже перспективного проекту, який також сприятливо позначиться на їхньому фінансовому добробуті. Найголовніше зараз — не лінуватися і викладатися на всі 100 відсотків.

Діва

Останнім часом Дівам довелося зіткнутися з певними фінансовими проблемами. Було багато непередбачених, але значних витрат. Але вже в серпні вони залишаться позаду. Діви зможуть легко відновити хитку матеріальне рівновагу. Все витрачене вийде повернути завдяки наполегливій праці. А якщо працювати над собою, то прибуток вийде примножити в кілька разів.

Стрілець

Цього місяця Стрільцям посміхнеться неймовірна удача. Вони зможуть втілити в життя один дуже перспективний проект. Завдяки йому, Стрільці значно виростуть в очах колег і керівництва. А ще стануть популярні в ділових колах. Цим якраз і слід скористатися, щоб поліпшити своє матеріальне становище. Найголовніше не витратити все і відразу. Частину зароблених коштів краще відкласти на майбутнє, щоб незабаром ще більше примножити доходи.

Риби

Зірки зроблять представників цього знака щасливим володарем, кругленької суми в серпні. Гроші будуть приходити до Риб поступово і, завдяки цьому, вони не витратять все одразу. Фінанси, звичайно ж, не прийдуть з нізвідки. Це буде винагорода за роботу, виконану раніше. Кінець літа стане відмінним приводом для Риб заявити про себе і заробити ще більше. Частину грошей краще вкласти в самоосвіту і розвиток.

Також дізнайтеся, який прогноз зробили астрологи для всіх знаків зодіаку на середу, 5 серпня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини