Головна Новини Дозвілля психологія Чотири типи друзів, які повинні бути у кожного чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири типи друзів, які повинні бути у кожного чоловіка

Друзі повинні не тільки веселитися разом з тобою, але і вміти говорити правду в очі, коли це необхідно

26 серпня 2020, 17:12
Поділіться публікацією:

У кожного чоловіка повинні бути друзі. Як правило, доля сама їх нам посилає, але підсвідомо ми не перестаємо бути в пошуку друга, який завжди підставить своє плече. Сьогодні ми розповімо тобі про чотири типи друзів, з якими твій життєвий шлях буде набагато насиченіший і цікавіший. Допоможе нам у цьому портал mport.

Чотири типи друзів, які повинні бути у кожного чоловіка

Він легкий на підйом

Ти ніяк не можеш спланувати своє дозвілля через постійну зайнятість? Придивися до приятеля, для якого не проблема поміняти плани, який повний ентузіазму і ніколи не сумує. А також готовий взяти участь у захоплюючій пригоді. Такі друзі тобі знадобляться.

Він крутіший за тебе

Знайди того, хто буде авторитетом в світі "крутизни" і до рівня якого ти будеш прагнути. Він збагатить твоє життя і допоможе завжди тримати руку на пульсі цікавого і різноманітного життя. Ти не потонеш в повсякденності.

Він краще за тебе знає твої сильні і слабкі сторони

На роль такого друга підійде однокласник, який знає тебе ще зі шкільної лави. Поруч з таким другом будеш відчувати себе вільно і природно. Тобі не доведеться прикидатися, натягуючи на себе маску удаваного успіху.

Він може бути жорстоким у своїй правдивості

Справжній чоловік завжди стійко прийме правду, сказану йому прямо в очі, якою б суворою вона не виявилася. Не дуже приємна правда на перевірку виявляється набагато дорожчою підлих лестощів. Друг, здатний говорити її, на вагу золота.

Впевнені, що якщо ти добре пошукаєш, то зможеш знайти потрібних людей в колі свого спілкування. Також видання "Коментарі" розповість, що слід робити після того, як тебе звільнили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини