Головна Новини Дозвілля Корисні поради Які свята сьогодні відзначають у різних країнах світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Які свята сьогодні відзначають у різних країнах світу

Від рибальства до кави: як світ відзначає 27 червня

27 червня 2024, 10:23
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 27 червня, у всьому світі відзначається безліч свят. Кожен з них має свою історію та традиції. Давайте дізнаємося, які події святкують у різних країнах та що вони означають.

Які свята сьогодні відзначають у різних країнах світу

Що відзначає світ 27 червня: огляд свят

27 червня — це день, коли можна відзначити все від рибальства до національного дня кави в Колумбії. Наприклад, у всьому світі відзначають Всесвітній день рукостискань – символ миру та дружби. А у США цей день насичений різними святами: наприклад, День тестування на ВІЛ та День "З днем народження тебе".

У Канаді 27 червня пов'язаний із культурним різноманіттям. Тут відбувається Міжнародний фестиваль джазу в Монреалі, який збирає музикантів із усього світу. У Латинській Америці цього дня святкують День кави в Колумбії та День біолога в Аргентині, наголошуючи на зв'язку народів з природою та наукою.

В Україні 27 червня за новим календарем ПЦУ згадують преподобного Самсона. Це день для допомоги нужденним, що відбиває благодійну діяльність у церковному житті. Існують і народні прикмети: наприклад, вважається, що в цей день не варто одягати новий одяг чи вживати алкоголь, щоби не залучити неприємностей.

Таким чином, 27 червня — це день, коли кожен може знайти свято до душі, чи то наукові досягнення, чи культурні події, чи релігійні традиції. Ці свята не тільки веселять, а й навчають, надихають та допомагають нам краще зрозуміти одне одного.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Можливість швидко приготувати смачну страву стає справжньою знахідкою. Особливо це стосується десертів, які зазвичай вимагають не лише часу, а й певної кулінарної майстерності. Однак існує рецепт, який дозволяє створити вишукане частування всього за 10 хвилин з використанням мікрохвильової печі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини