Головна Новини Дозвілля музика «Пам'ятаю»: alyona alyona випустила новий кліп на День захисту дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

«Пам'ятаю»: alyona alyona випустила новий кліп на День захисту дітей

alyona alyona присвятила новий кліп дітям і своєму дитинству

1 червня 2020, 18:30 comments1412
Поділіться публікацією:








Українська реперша і хіп-хоп виконавиця alyona alyona опублікувала новий кліп на пісню "Пам'ятаю" на честь Дня захисту дітей 1 червня. Сюжет кліпу присвячений дитячим рокам реперши і всім дітям в цілому. Новий відеокліп опублікований на офіційному YouTube-каналі alyona alyona.

«Пам'ятаю»: alyona alyona випустила новий кліп на День захисту дітей

"Цей трек — сповідь. Я не ідеальна, і щоб бути тією, хто я є, мені довелося пройти через злети і падіння", — прокоментувала свою роботу alyona alyona.

За словами виконавиці, вона не пишається усiм, що робила в житті, але і не заперечує цього. І якби в неї була можливість вибрати інший шлях, то вона б все одно знову вибрала свій.


У відеоряді глядачам показали фрагменти життів різних дітей. Одні з них спостерігають за сварками батьків, інші ховаються під ліжком, а деякі курять, граються з сірниками або навіть стріляють з автомата.

Як повідомляв портал "Коментарі", Alyona Alyona і Kyivstoner випустили спільний трек "Рятувальний круг" про дружбу, бодiшеймiнг і прийняття себе. А в березні alyona alyona потрапила в рейтинг Forbes 30 under 30.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини