Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять простих правил ідеальної візитної картки
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять простих правил ідеальної візитної картки

Правильна візитна картка істотно підніме твій престиж в очах оточуючих

1 червня 2020, 17:19 comments1547
Поділіться публікацією:

Солідний чоловік, а вже тим більше професіонал своєї справи завжди повинен мати візитну картку. По-перше, це солідно. По-друге, вона дасть можливість досить швидко і ефективно налагодити зв'язок з потенційними клієнтами або діловими партнерами. Якщо ти вирішив, що час для створення власної картки настав, то ми з радістю дамо тобі кілька порад про те, як все має виглядати.

П'ять простих правил ідеальної візитної картки

Класика

Візитка неодмінно повинна бути надрукована на щільному матовому папері. Глянцеві, напівпрозорі і багато інші варіанти паперу непогано виглядають в каталозі друкарні, але в цьому випадку варто віддати перевагу класиці.

Простота

Візитка повинна бути простою, лаконічною і стильною. Фонові зображення улюбленого собаки, зображення космосу, герб улюбленого футбольного клубу та інші надмірності заборонені.

QR-код

Як би ти не хотів розповісти про себе більше, не варто забивати текстом всю площу візитки. Просто додай QR-код з посиланням на твою веб-сторінку. Там ти зможеш розмістити будь-яку корисну і не дуже інформацію про себе.

На одній із сторін картки

Всю контактну інформацію слід розмістити на одній стороні картки. Зворотний бік краще залишити чистим. Можливо, одержувач буде робити на ній нотатки.

Стислість — сестра таланту

Багато хто стикався з ситуацією, коли хочеться написати тисячу слів, але ліміт обмежений лише сотнею символів. Щоб ти не робив, ти ніколи не зможеш втулити дві сторінки тексту в одну картку. Тому обмежся лише найважливішою інформацією. А що робити з рештою ти вже дізнався з третього пункту.

Іншими словами, у візитній картці головне мінімалізм, який здатний надати всю найважливішу інформацію і зацікавити людину, якій ти її дав. Також видання "Коментарі" розповість, як зберігати холоднокровність в стресовій ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини