Головна Новини Дозвілля лайфхаки П'ять дивовижних способів використання зеленого чаю
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять дивовижних способів використання зеленого чаю

Зелений чай призначений тільки для вживання всередину

3 червня 2020, 10:40 comments1171
Поділіться публікацією:

Зелений чай містить в собі безліч вітамінів, тому позитивно позначається на роботі всього організму. Він зміцнює імунітет, нормалізує обмінні процеси і сприяє схудненню. Але у цього напою є й інші переваги, адже використовувати його можна і для інших цілей. Ось кілька дивовижних способів його застосування.

П'ять дивовижних способів використання зеленого чаю

Полоскання для рота

Позбутися від неприємного запаху з рота допоможе зелений чай. Він має протибактеріальну властивість, тому цілком може служити в якості ополіскувача ротової порожнини. В цьому напої є катехіни — потужні антиоксиданти, які ефективно справляються з різними бактеріями, які спричиняють карієс.

Чай для ванної

Прийняття ванни з чаєм проводить детоксикацію шкіри. Все завдяки протизапальним властивостям напою. Додайте кілька чайних пакетиків воду у ванну і насолоджуйтеся приємною теплотою.

Скраб для тіла

Додайте всього кілька чайних листків у засіб для миття тіла і ваш дивовижний скраб готовий. Цей інгредієнт видаляє мертві клітини шкіри, а присутні в них антиоксиданти нададуть відновлювальний вплив.

Фарба для волосся

Чай дійсно може бути альтернативою фарб для волосся, але лише на нетривалий час. Зваріть дуже міцний чай, охолодіть до кімнатної температури, потім промокніть яку-небудь тканину і нанесіть на волосся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що чай допомагає зміцнити здоров'я, потрібно лише додати до нього кілька трав. Знаєте, яких?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини