Головна Новини Дозвілля лайфхаки Мангал власними руками: три дієвих схеми
commentss НОВИНИ Всі новини

Мангал власними руками: три дієвих схеми

Зробивши мангал своїми руками, ти не тільки посмажиш шашлик, але і продемонструєш свою винахідливість

29 травня 2020, 11:35 comments2514
Поділіться публікацією:
Вже через кілька днів настане літо, карантин згорнуть і сотні людей кинуться на природу. Хтось буде рибалити, хтось кататися на велосипеді, а хтось вирушить у похід. І, зрозуміло, знайдеться багато тих, хто буде смажити шашлик. Ми впевнені, що практично у кожного, хто любить таке проведення часу, є свій власний мангал. Але якщо ти обнишпорив увесь свій будинок і так його і не знайшов, ми розповімо, як можна врятувати ситуацію, зробивши мангал власними руками.
Мангал з дерева
Це найбюджетніший спосіб. Для початку розпали багаття, а коли вугілля будуть готові, поклади по краях дві колоди паралельно одна одній. Відстань між ними повинна бути не дуже великою. Після цього помісти на колоди шампури з м'ясом. Немає необхідності використовувати великі колоди. А якщо одна з них зовсім маленька, то можна докласти цю сторону мангала великими каменями.
Мангал в ямі
Викопай в землі яму глибиною 15-20 см і довжиною 50-60 см. В ширину вона повинна бути менша довжини шампурів, а м'ясо буде розташовуватися над поглибленням, у той час як кінці шампурів будуть перебувати на землі. Розведи в ямі вогонь, дочекайся, поки вугілля тлітимуть, і починай смажити м'ясо. У разі, якщо шампури встановлюються не міцно, то по краях ями можна покласти щось тверде, наприклад, гілки. Так шампури не будуть з'їжджати.
Мангал з шампурів
Для виготовлення такого мангалу тобі потрібно придбати безліч шампурів, оскільки вони, крім прямого призначення, будуть використовуватися в якості опори. Організуй багаття. Після того як дрова прогорять, застроми з двох протилежних сторін за три шампури так, щоб до землі залишалося близько 15-20 см. У кільця просмикни два шампура. Втім, дві тонкі гілки теж підійдуть. На таку конструкцію можна сміливо викладати інші шампури з м'ясом.
Тепер твій вихід на природу врятований. Ти не тільки зможеш посмажити шашлик, але і насолодишся хвилинкою слави, коли всі почнуть захоплюватися твоєю винахідливістю. Також видання "Коментарі" розповість, як власними руками зробити гаманець.

Мангал власними руками: три дієвих схеми



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини