Головна Новини Дозвілля лайфхаки Коли бігти нікуди: що слід зробити, якщо на тебе напали в ліфті
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли бігти нікуди: що слід зробити, якщо на тебе напали в ліфті

Якщо тебе атакували в ліфті, то діяти потрібно рішуче, тоді ти зможеш перемогти

26 вересня 2020, 23:10
Поділіться публікацією:

Будь-хто з нас може бути атакований злочинцем, коли заходить в будинок. Особливо небезпечною зоною є ліфт, звідки, у разі атаки, так просто втекти не вийде. Саме тому ми дозволимо собі дати тобі кілька порад щодо самооборони в ліфті. Допоможе нам у цьому портал mport.

Коли бігти нікуди: що слід зробити, якщо на тебе напали в ліфті

У ліфті

Якщо ти опинився в ліфті з підозрілим незнайомцем, то почни з того, що звільни руки, якщо вони у тебе зайняті. Наприклад, пакети з продуктами постав на підлогу. Далі невимушено чухай лоба, прикриваючи голову і обличчя від можливої атаки. Іншу кінцівку тримай на рівні живота. Стеж за його руками.

На виході

На своєму поверсі виходь з ліфта так, щоб потенційний нападник залишався у тебе на очах. Якщо він робить різкий рух — крок у бік і бий першим.

Дій

Згрупувавшись (руки в блоці), біжи на супротивника, врізаючись в нього передпліччями. Хапай за одяг або за шию і бий коліном між ніг. Коли він зігнеться, продовжуй атаку ударами ліктем або кулаком. Бей зверху в потилицю, швидко і тривало. Можеш спробувати впечатати його головою в стіну.

Коли почали діяти замість тебе

Якщо нападник все таки почав діяти першим — хапай його за вуха і бий головою в ніс. Мало місця? Обхопи його голову і що є сили натисни великими пальцями на очі. Бачиш його кадик — дави і на нього з усіх сил. Не забувай при цьому кричати на все горло. Двері відкрилися — геть з ліфту.

Сподіваємося, в таку ситуацію ти ніколи не потрапиш і наші поради не знадобляться. Але все таки потрібно бути готовим до всього. Також видання "Коментарі" розповість, як вирубати противника одним ударом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини